Τετάρτη , 1 Μάιος 2024
«Έχω βαφτίσει την κόρη του Λευτέρη Σουλτάτου από τον προηγούμενο γάμο του»

«Έχω βαφτίσει την κόρη του Λευτέρη Σουλτάτου από τον προηγούμενο γάμο του»

Πριν λίγες ημέρες έκανε το γύρο του διαδικτύου η αναγγελία γάμου της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο, όπως αυτή δημοσιεύθηκε σε γνωστή εφημερίδα. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 2,5 χρόνια και φαίνεται πως αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, σε μία τελετή που θα γίνει στην Κρήτη, το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Για τη σχέση του γνωστού σεφ με την ηθοποιό μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και την κουμπαριά που έχει με τον Σουλτάτο, πέρα από τη φιλία χρόνων που τους δένει.

«Καταρχήν, με τον Λευτέρη μας δένει μια φιλία πολλών χρόνων. Επίσης, πρέπει να σας πω ότι του έχω βαφτίσει την κόρη από τον προηγούμενο γάμο του. Άρα είμαι και νονός του παιδιού του» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εγώ αυτό που έχω να ευχηθώ στον Λευτέρη είναι η επιλογή του πραγματικά να είναι σωστή, να είναι καλή. Ό,τι αποφασίσουν στη ζωή τους και τα δύο παιδιά να είναι ξεκάθαρο και πραγματικά να έχουν μια πολύ καλή πορεία. Θα πιστέψω ότι παντρεύονται όταν ο ίδιος με πάρει τηλέφωνο για να μου πει ότι παντρεύεται».


Πηγή