Τετάρτη , 1 Μάιος 2024
Νέα περιπέτεια με την υγεία του για τον Γιώργο Μαυρίδη

Νέα περιπέτεια με την υγεία του για τον Γιώργο Μαυρίδη

Μία νέα περιπέτεια με την υγεία του έχει ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος δύο εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, χρειάστηκε να μπει και πάλι στο νοσοκομείο, μιας και η μετεγχειρητική του πορεία δεν ήταν αυτή που περίμενε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Γιώργος Μαυρίδης ανάρρωνε, όταν άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις. Στην αρχή έκανε υπομονή, όμως οι πόνοι έγιναν αφόρητοι και επικοινώνησε ξανά με τους γιατρούς, οι οποίοι του συνέστησαν να επιστρέψει στο νοσοκομείο.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι νέες εξετάσεις έδειξαν πως ο παρουσιαστής προσβλήθηκε από κάποιο ενδονοσοκομειακό μικρόβιο. Έτσι, χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται και σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι του. Πριν μία ημέρα ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα τατουάζ που έφτιαξε σε πελάτη του, ενώ πριν μία εβδομάδα είχε ανεβάσει άλλη μία φωτογραφία με τον ίδιο που ανάρρωνε στο σπίτι του, έχοντας αγκαλιά τη Μόλυ και γράφοντας στη λεζάντα: «Ο σκύλος σου είναι το μόνο πλάσμα που μπορεί να καταλάβει πραγματικά το μέγεθος του πόνου που μπορεί νιώθεις!».


Πηγή