Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αθηναϊς Νέγκα: Παντρεύτηκε αθόρυβα, χώρισε αθόρυβα, έγραφε τι συνέβαινε στο Instagram

Η Αθηναΐς Νέγκα αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram, ότι χώρισε από τον σύζυγό της, Γιάννη.

«Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση δεν οφείλεται στο χρόνο αλλά στις γνωστές μ@λακιες που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα. Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα, να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι. Σύντροφοι εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως συνέχειας, αξίζει πάντα να έχουν το κλειδί του σπιτιού σου γιατί είχαν καιρό το κλειδί της καρδιάς σου, ας ακούγεται μελό και κιτς, ας μένει κάτι μελό και κιτς για το τέλος. Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω, θα τις αποφύγω μέχρι τουλάχιστον το έτος 2035» έγραψε στη λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Στην πρώτη της δήλωση μετά την είδηση του χωρισμού της, η Αθηναΐς Νέγκα είπε στην εκπομπή «Πρωινό μας»: «Δεν έχω κάτι να πω. Οι σχέσεις αλλάζουν. Ελπίζω να συνεχίσω να έχω μια καλή σχέση με τον άντρα μου και να μπορούμε να πάμε μαζί σινεμά. Δεν έχω κάτι άλλο να πω».

Αθηναΐς Νέγκα: Ο έρωτάς της με τον Γιάννη, ο γάμος και ο ερχομός της κόρης τους

Μπορεί η ίδια να μη μιλούσε σχεδόν ποτέ για την προσωπική της ζωή όμως έκανε την έκπληξη αφού με μια ανάρτηση της στο Instagram αποκάλυψε τον Οκτώβριο του 2017, έστω ετεροχρονισμένα, τον γάμο της με τον Γιάννη. Έναν χρόνο αργότερα καλωσόρισαν την κόρη τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Καλοκαίρι 2017. Ο,τι καταλαβαίνετε. Χωρίς καλεσμένους δεν το ξανασυζητώ και το διαψεύδω διακρίνεται χιπστεροσύζυγος», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας την οποία πόσταρε με τον γοητευτικό Γιάννη να στέκεται στο πλευρό της.

Μάλιστα στα social media δεν αποκάλυψε ποτέ τον επίθετό του αλλά τον αποκαλούσε «τυχερό σύζυγο» γιατί θεωρούσε ότι έμπλεξε σε μία δύσκολη σχέση. «Περνάμε διάφορες φάσεις με πολλή αγάπη, με αγάπη που είναι σκληρή», είχε πει.

Ο Γιάννης είναι 14 χρόνια νεότερος της με την Αθηναΐς Νέγκα να μιλά πάντα ανοιχτά για την διαφορά ηλικίας τους η οποία όπως είχε παραδεχτεί ήταν κάτι που την άγχωνε. Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, είχε μάλιστα εξηγήσει τα υπέρ και τα κατά του να παντρεύεσαι ένα νεότερο άντρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν θα μπορούσα να έχω σχέση με έναν συνομήλικό μου για έναν πρακτικό λόγο. Όταν βρέθηκα χωρισμένη στα 39 μου ανακάλυψα ότι έβγαινα με ανθρώπους που ήταν συνομήλικοί μου ή λίγο μεγαλύτεροι και ήταν χωρισμένοι. Το δύσκολο ήταν διαζύγιο, πρώτος γάμος, παιδιά, αυτή είναι η πιο δύσκολη “πίστα”, όποια τα καταφέρνει εκεί της βγάζω το καπέλο».

«Μου περνάει από το μυαλό ότι η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου μπορεί να φέρει και το τέλος στη σχέση».

Εγώ όμως είδα ότι δεν μπορούσα εκεί γιατί δεν διεκδικώ πάρα πολύ καλά το χώρο μου στις σχέσεις. Οπότε το τα αντιμετωπίσεις έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει παιδιά, μπορεί να μην έχει κλείσει καλά τη σχέση του, διεκδικούν οι πρώην σύζυγοι τον σύζυγο. Πρέπει να γίνεις μητριά παιδιών, ενώ ο πατριός είναι ένας κουλ τύπος, αν παίζει καλά το ρόλο του, που είναι σαν θείος, η μητριά έχει μεγαλύτερη τριβή.

Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα, οπότε πρέπει να διαγράψω αυτή την κατηγορία και τι μας μένει; Μας μένει ο πολύ νεότερος, ο οποίος μπορεί να μην έχει παντρευτεί και να είναι σημαντικά νεότερος, όπως στην περίπτωση του άντρα μου. Τα 14 χρόνια διαφορά που έχω με τον σύζυγό μου με προβληματίζουν κάθε μέρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήμουν πολύ ανώριμη στο κομμάτι των σχέσεων με τους άντρες. Έχω άγχη και ανασφάλεια με την εμφάνισή μου. Μου περνάει από το μυαλό ότι η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου μπορεί να φέρει και το τέλος στη σχέση», είπε, μεταξύ άλλων, η Αθηναϊς Νέγκα.

Σε άλλη ανάρτησή της στο Instagram η Aθηναϊς Νέγκα χαρακτήριζε τον μέχρι πρότινος σύζυγό της Γιάννη ως έναν πολύ καλό μπαμπά και σύζυγο εκφράζοντας παράλληλα την απορία της για το πως την αντέχει μιας και η ίδια -όπως έγραφε – είναι δύσκολος άνθρωπος. « Ο σύζυγος Γιάννης. Χρόνια του πολλά, απορώ πως με αντέχει, είμαι δύσκολη, ιδιόρρυθμη ,η ζωή μας διόλου εύκολη, είναι ένας καλός μπαμπάς και καλός σύζυγος παντός καιρού».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε άλλη άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε ξανά στο άγχος που της δημιουργεί το γεγονός ότι ο σύζυγος της είναι 14 χρόνια νεότερος. «Μέχρι στιγμής νομίζω ότι ψιλοπερνάει. Αν συνεχίσουμε να είμαστε παντρεμένοι κι εγώ είμαι 60 κι αυτός 45, θα είναι πρόβλημα. Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγός σου είναι μικρότερος γιατί σκέφτεσαι ότι εγώ μεγαλώνω, βλέπω τα σημάδια επάνω μου, άρα θα τα βλέπει κι αυτός.» είχε πει.

Στα post της, στα περισσότερα τουλάχιστον, μπορεί να διακρίνει κανείς έντονη τη διάθεση αυτοσαρκασμού της δημοσιογράφου και ένα χιούμορ γλυκόπικρο που φαίνεται να είναι σύμμαχος στις δύσκολες στιγμές.

Οπως στη χτεσινή εκπομπή της στο ραδιόφωνο, όπου η Αθηναϊς Νέγκα σχολίασε: «Στον κόσμο συμβαίνουν διάφορα συνταρακτικά. Ζιζέλ και Τομ Μπρέϊντι μετά από επικό καβγά προσέλαβαν δικηγόρους διαζυγίου. Πω πω τι συμβαίνει στον κόσμο. Άκου κάτι πράγματα τώρα! Η Αθηναϊς Νέγκα θα είναι εδώ μέχρι τις 12, πιο συντετριμμένη από τη Σακίρα και θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να σας φτιάξει τη διάθεση».


Πηγή