Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πώς ο Φώσκολος την έκανε να κλάψει στην «Υπολοχαγό Νατάσα» – Η απίστευτη ιστορία με το φόρεμα [βίντεο] | ΖΩΗ

Μια άγνωστη ιστορία σχετικά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την «Υπολοχαγό Νατάσα» αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή Breakfast στο Star. Εκεί, αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία για το φόρεμα που φορούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην σκηνή των βασανιστηρίων στην Υπολοχαγό Νατάσα.

Οπως είπε: «Ο Φώσκολος είχε πει πως η Αλίκη σε εκείνη την σκηνή που ήταν δεμένη, έπρεπε να κλαίει και να ωρύεται γιατί την τυραννούν. Έρχεται η μέρα του γυρίσματος και τής λέει ότι σε αυτήν την σκηνή θέλω να φορέσει ένα πάρα πολύ απλό και φθηνό φόρεμα». Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη να του απαντά «εννοείται», όμως μια μέρα αργότερα έφτασε με ένα πανάκριβο φόρεμα από μετάξι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Της λέει τι έβαλες μεταξωτό;», εξιστορεί ο Μάκης Δελαπόρτας για να προσθέσει: «Κι απάντησε πως είναι ένα πολύ απλό φόρεμα. Την δένουν, πάει ο Φώσκολος, παίρνει ένα ψαλίδι, της το σκίζει, παίρνει από κάτω λάσπες, την πασαλείφει ολόκληρη κι η Αλίκη άρχισε να κλαίει. Τότε ο Φώσκολος είπε τώρα που κλαίει, πάμε για γύρισμα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 12:50 του βίντεο:


Πηγή