Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ανατροπή στο Masterchef 2022: Κανείς δεν περίμενε ότι θα αποχωρήσει αυτός ο παίκτης

Ακόμη ένα επεισόδιο του MasterChef 2022 προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης μέσα από τη συχνότητα του Star.

Σε αυτό, πραγματοποιήθηκε μια δοκιμασία αποχώρησης.

Οι τρεις υποψήφιοι ήταν η Καλλιόπη Μπεζαντέ, ο Βασίλης Μπόλλος και ο Νίκος Παπαϊωάννου. Το πιάτο που κλήθηκαν να δημιουργήσουν σαν πιστό αντίγραφο ήταν monkfish ossobuco tortelli, μία συνταγή του σεφ Luca Piscazzi. Για κάποιον παίκτη του MasterChef 2022, έμελλε να είναι και η τελευταία φορά που μπήκε στην κουζίνα του διαγωμνισμού καθώς στο τέλος του επεισοδίου θα έπρεπε να παραδώσει την ποδιά του. Τελικά, αυτός που είχε την χειρότερη προσπάθεια και δεν τα κατάφερε να συνεχίσει στο MasterChef ήταν ο Βασίλης Μπόλλος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανατρέποντας τα δεδομένα ο νεαρός μάγειρας αποχώρησε εκπλήσσοντας τους πάντες.

Τα πρώτα λόγια του Βασίλη μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 2022

Βαθιά συγκινημένος ο Βασίλης Μπόλλος είπε στους κριτές: «Ευχαριστώ όλους, τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες που μας βοηθάνε στα δύσκολα και στα εύκολα, μας λένε «χαμογελάστε, πάμε…», νομίζω είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι για εμάς. Σας γνώρισα… για εμένα αυτό είναι τιμή πραγματικά».

«Τρελό, όμορφο και δύσκολο», χαρακτήρισε με τρεις λέξεις το MasterChef 2022 ο Βασίλης, συμπληρώνοντας ότι αυτός που θέλει να κερδίσει είναι ο Παναγιώτης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έφτασα μέχρι εδώ. Θα μπορούσα να πάω παραπάνω, αλλά κρατάω τα καλά. Ο Μήτσος δεν είναι αυτό που φαίνεται. Έχει δύο πτυχές, είναι ένας άνθρωπος σε δύο κομμάτια. Στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος… όταν έρχεται εδώ πέρα γίνεται διαφορετικός. Δε θα μου λείψει ο Μήτσος, δε θα έχει με τι να ασχολείται», είπε ακόμη στην κάμερα ο Βασίλης και αποχαιρέτησε με μια αγκαλιά τους κριτές.

Με καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο, ο Βασίλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Από μικρός κατάλαβε πως του άρεσε η μαγειρική και το μεγάλο του όνειρο είναι κάποτε να ανοίξει το δικό του εστιατόριο, συνδυάζοντας την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με μοντέρνες τεχνικές. Δηλώνει οξύθυμος αλλά παραμένει πάντα ψύχραιμος μπροστά σε μεγάλες μαγειρικές προκλήσεις.


Πηγή