Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Selfie με τη Ρίτα Γουίλσον μετά τη συναυλία στην Ίο

Συναυλία σε γνωστό club στην Ίο έδωσε το βράδυ του Σαββάτου 24/7 ο Αντώνης Ρέμος, με εκατοντάδες κόσμο να συγκεντρώνεται για να τον απολαύσει.

Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν και η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, η οποία μάλιστα κέρδισε και μία αφιέρωση από τον Αντώνη Ρέμο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, ο αγαπημένος καλλιτέχνης τής τραγούδησε το «Ρίτα, Ριτάκι», με τη διάσημη ηθοποιό να το απολαμβάνει στο έπακρον!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Αντώνης Ρέμος είχε και την οικογένειά του στο πλευρό του. Στην Ιο μαζί του βρέθηκε η σύζυγός του, Υβόννη Μπόσνιακ, και η κόρη τους, Ελένη, που έχει μεγαλώσει πολύ. Ετσι κατάφεραν να απολαύσουν και ολιγοήμερες διακοπές στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Η σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε με τους followers στο Instagram φωτογραφίες με διάφορα στιγμιότυπα. Ανάμεσα στις φωτογραφίες ξεχωρίζει η selfie με τη Ρίτα Γουίλσον και εκείνη με τον Αντώνη Ρέμο που κρατάει στην αγκαλιά του τη μονάκριβη κόρη του. Η 7χρονη Ελένη απολαμβάνει την αγκαλιά του μπαμπά της, ατενίζοντας το γαλάζιο της θάλασσας.

Δείτε φωτογραφίες από την παραμονή του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ στην Ίο:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή