Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μπούργος: Νίκη του Άρη και στο δεύτερο ματς με την Γκόμελ -«Πάντα έχουμε αυτήν τη νοοτροπία»

Το σύνθημα νίκης και στο δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο την Γκόμελ έστειλε ο προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος, στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη δεν θέλει οι παίκτες του να χαλαρώσουν στην αυριανή (27/7, 21:00) αναμέτρηση κόντρα στους Λευκορώσους, για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League, παρά το προβάδισμα με 5-1 που έχουν οι «κίτρινοι» από το πρώτο ματς, που επίσης έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μπούργος ρωτήθηκε και για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, αλλά και για τη μεταγραφή του Μανού Γκαρθία, ωστόσο και για τα δύο αυτά θέματα αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου από τον προπονητή του Άρη:

«Ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο ημίχρονο αύριο με την Γκόμελ, χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Το μυαλό μας δεν είναι στις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι (η επόμενη, όπως αναμένεται, αντίπαλος του Άρη στη διοργάνωση). Πάντα βρισκόμαστε στην ίδια κατεύθυνση, θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Έχουμε εστιάσει την προσοχή μας στο αυριανό παιχνίδι», είπε αρχικά ο Μπούργος.

Πρόσθεσε ότι: «Υπήρξαν πράγματα στον πρώτο αγώνα με την Γκόμελ, τα οποία δεν μπορέσαμε να συγκρατήσουμε. Έχουμε δουλέψει στις αδυναμίες μας και θέλουμε να δούμε αύριο το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Πάντα έχουμε νοοτροπία νικητή, βγαίνουμε για να κερδίσουμε κάθε ματς».

Ο προπονητής του Άρη, ερωτηθείς σχετικά, δεν θέλησε να σχολιάσει την κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα, ούτε για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Μάνου Γκαρθία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απάντησε, όμως, όταν του ζητήθηκε σχόλιο για το ότι το αυριανό ματς οι Θεσσαλονικείς θα το δώσουν στο «σπίτι» τους, χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες (το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών με τυπικά γηπεδούχο την Γκόμελ). Όπως σημείωσε: «Η απουσία του κόσμου μας κόβει τα φτερά, έχουμε, ωστόσο, όλες τις δυνατότητες να βγούμε αύριο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».

Κατέληξε, λέγοντας για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας του: «Η ομάδα δουλεύει προς αυτήν την κατεύθυνση. Έχουμε συζητήσει τις ελλείψεις που έχουμε με τον πρόεδρο και δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση».


Πηγή