Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αν η σκέψη είναι που μετράει…

Ο χειμώνας καταφθάνει και αυτό σημαίνει ότι οι δουλειές αυξάνονται αρκετά. Είναι η περίοδος των δώρων! Ξέρετε, αυτή η τρελή περίοδος του χρόνου που τρέχουμε όλοι για να βρούμε το τέλειο δώρο, για να δείξουμε σε κάποιον ότι τον έχουμε στο μυαλό μας.

Όμως δεν έχει σημασία το τι θα αγοράσετε -από μία κάλτσα μέχρι ένα σπορ αυτοκίνητο- είναι η σκέψη που μετράει, σωστά; Η Diesel σκέφτηκε μια πρωτότυπη λύση! Γιατί να μην κάνετε δώρο μία σκέψη; Είναι αρκετά προσωπικό δώρο, θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και κάποιον άλλο περισσότερο χαρούμενο.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Η γιορτινή καμπάνια της Diesel αποτελείται από τέσσερα βίντεο, στα οποία οι πρωταγωνιστές κάνουν άβολα δώρα με αποτέλεσμα να εκτυλίσσονται αμήχανες καταστάσεις. Όπως μια γιαγιά που με προσοχή ξετυλίγει ένα bong ή μια κοπέλα που παίρνει δώρο από το αγόρι της το πορτρέτο της φτιαγμένο από ζυμαρικά και πολλά άλλα άκυρα!

Μαζί με κάθε αγορά τους, όλοι οι fans της Diesel θα παραλαμβάνουν μία γυάλινη φυσαλίδα με μια σκέψη που θα συνοδεύει το δώρο.

Γιατί αν τελικά, η σκέψη είναι που μετράει η Diesel λέει: Δώστε στους αγαπημένους σας, τους φίλους σας, τους συνεργάτες σας, σε όλους, την καλύτερη δυνατή σκέψη.

Diesel stores:

  • Golden Hall τ. 2106837711
  • Αγίας Σοφίας 12 θεσσαλονίκη τ. 2310221205

localStorage.clear();


Πηγή