Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Διάσημη ηθοποιός ήπιε σε smoothie τον πλακούντα της

Δέκα ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, Μπανκς-Βάιολετ την οποία έφερε στον κόσμο με τοκετό στο νερό, μέσα στο σπίτι της, έγινε γνωστό ότι η διάσημη ηθοποιός έφαγε τον πλακούντα της. Για την ακρίβεια τον πρόσθεσε μέσα σε smoothie, τονίζοντας ότι πρόκειται για το πιο νόστιμο που έχει γευτεί, ποτέ. Ο λόγος για την Χίλαρι Νταφ, η οποία σύμφωνα με την Usa Today, εμφανίσθηκε στο επεισόδιο του Dr. Berlin στον ιστότοπο informedpregnancy.com, δίνοντας μάλιστα και τη συνταγή με το smoothie, που είχε ως κύριο συστατικό τον πλακούντα!

«Δεν έχω γευτεί ξανά τόσο νόστιμο smoothie, από τότε που ήμουν 10 ετών. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και σίδηρο και πρόσθεσα μέσα βατόμουρο και χυμό άλλων φρούτων» δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός. Όπως εξήγησε, ο λόγος που ξεκίνησε να καταναλώνει τον πλακούντα, ήταν για να μειώσει τα συμπτώματα επιλόχειας κατάθλιψης, αλλά  και να πάρει πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία και βιταμίνες. Μάλιστα, διατηρεί τον πλακούντα σε παγοθήκη στο ψυγείο της.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Πάντως, η Χίλαρι Νταφ δεν είναι η μόνη διάσημη, που διαρρηγνύει τα ιμάτιά της για το πόσο ωφέλιμο είναι για μία γυναίκα να τρώει τον πλακούντα της. Ανάμεσα στις celebrities, που ακολούθησαν τη συγκεκριμένη διατροφική μόδα είναι η Κρίσι Τέιγκεν, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η Αλίσια Σιλβερστόουν, αλλά και η Κιμ Καρντάσιαν. Οι συγκεκριμένες σταρ μετέτρεψαν με τη βοήθεια ειδικών, τον πλακούντα σε χάπια, οπότε και τον κατανάλωσαν με αυτό τον τρόπο.

localStorage.clear();


Πηγή