Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Αν θες φωτογένεια στις φωτογραφίες σου, επιστράτευσε τα κόλπα της Μέγκαν Μαρκλ

Αν θες φωτογένεια στις φωτογραφίες σου, επιστράτευσε τα κόλπα της Μέγκαν Μαρκλ

Η δούκισσα του Σάσεξ ήταν κάποτε ηθοποιός, κι έτσι ξέρει πώς να προβάλει τον εαυτό της σε κάθε περίσταση.

Τα περισσότερα εξάλλου δεν είναι παρά τρικ των επαγγελματιών, δεξιότητες παρουσίασης που κάνουν τη μεγάλη διαφορά σε όρους φωτογένειας.

Εκεί που κάποτε ήταν το κόκκινο χαλί, μετά ήρθαν οι βασιλικές δεξιώσεις και η Μέγκαν τελειοποίησε το στιλ αυτοπροβολής της.

Κακές φωτογραφίες της δύσκολα θα βρεις, καθώς έγινε ξεφτέρι στην τέχνη της φωτογένειας. Να πώς βγαίνει λοιπόν όμορφη κάθε φορά…

Η πόζα μοντέλου

Το ξέρουν όλες όσες ασχολούνται με τη μόδα, πως ποζάρουμε στον φακό με το ένα πόδι ελαφρώς στραμμένο στο πλάι και το άλλο να βγαίνει προς τα έξω. Είναι η πόζα που χαρίζει ύψος.

Το μειδίαμα

Η Μέγκαν σπανίως γελάει υπερβολικά, κρατώντας το στόμα της όσο γίνεται πιο κλειστό. Όταν μάλιστα επιστρατεύει και το άλλο τρικ των φωτογράφων, το κεφάλι ελαφρώς προς τα κάτω και το πλάι, βγαίνει έκτακτη.

Η ιδανική στάση σώματος

Ευθυτενής και ποτέ καμπουριαστή. Το γνωρίζει η Μέγκαν και τραβά πάντα την ωμοπλάτη της προς τα πίσω, βγαίνοντας «βασιλική» στις φωτογραφίες.

Τα ρούχα που χαρίζουν

Φωτεινά και μονόχρωμα look κάνουν τη μεγάλη διαφορά στον φακό, όπως και ρούχα που τονίζουν τη μέση, είτε μιλάμε για φορέματα είτε για παλτό.


Πηγή