Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

«Αν Μαυρίδης και Ράλλη παντρευτούν, δεν το διαπραγματεύομαι, θα είμαι ο κουμπάρος»

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου» μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του κολλητού του φίλου, Γιώργου Μαυρίδη με τη Νικολέττα Ράλλη. Ο Αναδιώτης, το καλοκαίρι που μας πέρασε, μαζί με τη Ράλλη παρουσίαζαν καθημερινά την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 κι εκεί έγινε η γνωριμία του ζευγαριού, όταν ο Μαυρίδης είχε βρεθεί ως καλεσμένος.

«Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι κολλητός μου. Τώρα και η Νικολέττα είναι φίλη μου πλέον, χαίρομαι να είναι καλά. Τώρα, αν θέλουν να είναι αγαπημένοι και καλά, αν θέλουν να είναι χωριστά και καλά… αλλά εμένα μου αρέσουν και μαζί…», δήλωσε αρχικά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Και πρόσθεσε, μετά από σχετική ερώτηση: «Αν παντρευτούν ποτέ στο μέλλον, δεν θα το διαπραγματευόμουν μαζί τους, το θεωρώ δεδομένο ότι θα ήμουν κουμπάρος».

Ο Νίκος Αναδιώτης δε δίστασε να παραδεχτεί ότι ένιωσε έκπληξη, όταν πριν λίγο καιρό ο Μαυρίδης ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram τη φωτογραφία, όπου φιλά την αγαπημένη του.

«Αιφνιδιάστηκα μόλις είδα τη φωτογραφία. Λέω, δεν το πιστεύω. Τόσο πολύ; Τον πήρα τηλέφωνο αμέσως, μου εξήγησε πως και γιατί. Έτσι αισθάνθηκε, έτσι ήθελε, έτσι του τη βάρεσε, δεν θα κάτσει να τα πολυσκεφτεί κιόλας», τόνισε

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής είχε πάρει μέρος στον πρώτό κύκλο του Nomads. Εκεί, ήταν ως παίκτρια της αντίπαλης ομάδας και η Εύη Ιωαννίδου, την οποία φέτος βλέπουμε στο Greece’s Next Top Model και έχει στρέψει αρνητικά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, καθώς είναι μέλος της γνωστής «τριάδας της φωτιάς».

«Δεν πρόλαβα να τη ζήσω πολύ γιατί ήταν σε άλλη ομάδα και ήταν και η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε. Τώρα τη γνωρίζω μέσα από το Next Top Model κι εντυπωσιάζομαι. Δεν έχουν κινητά αυτές, δεν ενημερώνονται τι γίνεται έξω; Ε, γι’ αυτό. Εντάξει. Δεν ξέρω μήπως το κάνουν και εσκεμμένα για να τραβήξουν τα βλέμματα των τηλεθεατών» δήλωσε χαρακτηριστικά.

localStorage.clear();


Πηγή