Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η «Αποστολή» και ο IOCC στο πλευρό 279 πυρόπληκτων οικογενειών

Με τη συνδρομή και υποστήριξη του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού των Ορθοδόξων Χριστιανών (IOCC), η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ξεκίνησε τη διανομή δωροεπιταγών αξίας 1000€ για αγορές οικιακών συσκευών από πολυκαταστήματα σε 279 πυρόπληκτες οικογένειες της Ανατολικής Αττικής. Η νέα πρωτοβουλία του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του IOCC έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την προσφορά μιας σειράς από δωροκάρτες για supermarket και για την αγορά σχολικών ειδών.

«Είστε οι μόνοι που έχετε συνεισφέρει τόσο πολύ και έχετε ασχοληθεί μαζί μας. Η οικογένεια μου έχει λάβει όλες τις δωροκάρτες, τις οποίες προσφέρατε όλο αυτό το διάστημα και σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας. Δεν φαντάζεστε πόσο σημαντική είναι για όλους μας», λέει συγκινημένη η κ. Αλεξάνδρα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094738699-0’); });

Ο IOCC, ο οποίος στηρίζει επί 7 χρόνια τα προγράμματα της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», ηγείται και αυτής της προσπάθειας για την ενίσχυση πυρόπληκτων οικογενειών μαζί με τον οργανισμό Leadership 100, την Παγκρητική Ένωση Αμερικής και τους Έλληνες που ζουν στην Αμερική και συνεισφέρουν και σ΄ αυτή τη μεγάλη καταστροφή που έπληξε την Ελλάδα.

«Δεν έχουμε λάβει καμία άλλη βοήθεια πέρα από τη δική σας βοήθεια. Είστε οι μόνοι που έχετε σταθεί στο πλευρό μας και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό», λέει η κ. Μαρία, μητέρα δύο παιδιών.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας μέχρι σήμερα το πρόγραμμα ενίσχυσης της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και του IOCC στους πυρόπληκτους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής περιλαμβάνει: προπληρωμένη κάρτα σούπερ μάρκετ αξίας €100, για την προμήθεια τροφίμων και άλλων αναγκαίων ειδών, προπληρωμένες κάρτες αξίας €100 σε μαθητές οικογενειών που επλήγησαν από τις φωτιές για προμήθεια σχολικών ειδών, προσφορά 450 κάδων απορριμμάτων 1.100 λίτρων στους  Δήμους Ραφήνας  και Μαραθώνα, προπληρωμένη κάρτα αξίας €1000 για αγορά οικιακού εξοπλισμού.

localStorage.clear();


Πηγή