Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ατζούν Ιλιτζαλί: Είχε τροχαίο με μηχανή στην Κωνσταντινούπολη -Έσπασε το χέρι του, τραυματίστηκε η κόρη του

Μια άτυχη στιγμή είχε ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου με μοτοσικλέτα στην Κωνσταντινούπολη.

Στη μηχανή επέβαινε και η κόρη του Ατζούν Ιλιτζαλί. Σύμφωνα με την Hurriyet, ο «Mr. Survivor» έσπασε το χέρι του, αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο ανησυχητικό για την υγεία του, ενώ τραύματα αποκόμισε και η Μπανού, ωστόσο κανένα τόσο σοβαρό ώστε να της προκαλέσει κάποιο κάταγμα ή κάτι χειρότερο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν πατέρας και κόρη συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Αμέσως μετά την άτυχη στιγμή τους μεταφέρθηκαν στο Liv Hospital Vadistanbul.

Με το άκουσμα της είδησης για το τροχαίο του Ατζούν και της Μπανού, συγγενείς και φίλοι έσπευσαν στο νοσοκομείο. Μεταξύ αυτών ήταν και ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, αλλά και πλήθος καλλιτεχνών της Τουρκίας.

Η Hurriyet αναφέρει ότι ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός είχε ένα άλλο ατύχημα με μοτοσικλέτα -και μάλιστα πιο σφοδρό- πριν από 28 χρόνια. Είχε σημειωθεί το 1994 στην οδό Βαγδάτης της Κωνσταντινούπολης.


Πηγή