Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο Μπαπέ αρνείται να συμμετάσχει στη φωτογράφιση της Εθνικής Γαλλίας λόγω… δικαιωμάτων εικόνας

Ένα ιδιότυπο «μέτωπο» με τη Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία άνοιξε ο σούπερ σταρ της Εθνικής ομάδας και της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ.

Ο 23χρονος επιθετικός «αποφάσισε να μη λάβει μέρος στη φωτογράφιση που έχει προγραμματιστεί» την Τρίτη με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας, μετά την άρνηση από πλευράς Ομοσπονδίας να «τροποποιήσει τη συμφωνία» για τα δικαιώματα εικόνας των παικτών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μπαπέ και οι εκπρόσωποί του «λυπούνται βαθιά που καμία συμφωνία δεν μπόρεσε, όπως ζητήθηκε, να επιτευχθεί πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο», γι’ αυτό το θέμα που έχει ήδη προκαλέσει διαμάχη από τον Μάρτιο. Από την πλευρά της, η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FFF) δεν προχώρησε σε κάποια ανακοίνωση.

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν την ημέρα που ο αστέρας των πρωταθλητών Γαλλίας και της Εθνικής ομάδας έγινε γνωστό πως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον πλανήτη, μπροστά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και από τον συμπαίκτη του στους πρωταθλητές Γαλλίας Λιονέλ Μέσι.

Οι «τρικολόρ» αντιμετωπίζουν την Αυστρία την Πέμπτη (22/9) στο «Σταντ ντε Φρανς» και ταξιδεύουν στη Δανία την Κυριακή (25/9), στο πλαίσιο του Nations League, δίνοντας δύο αγώνες που θα αποτελέσουν την προετοιμασία τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (20 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου).

Στο πρώτο Μουντιάλ της ιστορίας που θα γίνει χειμώνα, οι Γάλλοι θα κληθούν να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν το 2018, με τον Μπαπέ να είναι το πιο λαμπερό αστέρι τους αυτήν τη στιγμή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή