Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024

Αυτές οι σταρ είπαν «όχι» στις πλαστικές επεμβάσεις -Και εξηγούν γιατί

Είναι γεγονός πως στη σημερινή εποχή αμέτρητες διασημότητες θέτουν ανέφικτα πρότυπα ομορφιάς μέσω πλαστικών επεμβάσεων.

Πλέον αποτελεί συνηθισμένο θέαμα να βλέπεις κάποιον/α διάσημο/η να έχει υποστεί υπερβολικές πλαστικές επεμβάσεις, τόσες που τον/την κάνουν σχεδόν αγνώριστο/η.

Είναι τόσο πολλοί οι celebrities που καταφεύγουν στο νυστέρι για να πάνε ενάντια στον χρόνο, που αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βλέπουμε συναδέλφους τους να αντιτίθενται δημοσίως σε αυτές τις τάσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, αρκετές σταρ έχουν επιλέξει να μιλήσουν ενάντια στις χειρουργικές βελτιώσεις και να αγκαλιάσουν τον φυσικό τους εαυτό.

«Αισθάνομαι την ευθύνη να βγάλω τον εαυτό μου εκεί έξω όπως είμαι», δήλωσε το πρώην σούπερ μόντελ Paulina Porizkova στο PEOPLE τον Οκτώβριο του 2023. «Γιατί χρειάζομαι βελτίωση; Είμαι στην ακμή μου αυτή τη στιγμή. Λυπάμαι που νομίζετε ότι οι ρυτίδες μου με απορρίπτουν από το να είμαι στην ακμή μου, αλλά ως άτομο, ως μια πλήρως σχηματισμένη γυναίκα στο απόγειο της δύναμής της, αυτό είναι».

Είτε για να καταπολεμήσουν τις κοινωνικές πιέσεις τού «να φαίνεσαι νέος», είτε για να αποτρέψουν τυχόν αισθητικές καταστροφές, αυτές οι διασημότητες έχουν δεσμευτεί να αποφύγουν την πλαστική χειρουργική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Barbra Streisand

Στα απομνημονεύματά της του 2023, My Name Is Barbra, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ αφηγείται τις πολυάριθμες περιπτώσεις όπου της πρότειναν να κάνει πλαστική στη μύτη και να βάλει οδοντιατρικά καλύμματα για να προωθήσει την καριέρα της στο Χόλιγουντ.

«Σκέφτηκα “Δεν είναι αρκετό το ταλέντο μου; Μια πλαστική στη μύτη θα πονούσε και θα ήταν ακριβή” είπε η βραβευμένη με EGOT τραγουδίστρια. «Εξάλλου, πώς θα μπορούσα να εμπιστευτώ κάποιον να κάνει ακριβώς αυτό που ήθελα και τίποτα περισσότερο».

Η Streisand συνέχισε: «Ήταν πολύ μεγάλο το ρίσκο. Και ποιος ήξερε τι θα μπορούσε να κάνει στη φωνή μου; Κάποτε ένας γιατρός μού είπε ότι είχα ένα αποκλίνον διάφραγμα … Ίσως γι’ αυτό ακούγομαι όπως ακούγομαι. Εξάλλου, μου άρεσαν οι μακριές μύτες … Η Ιταλίδα ηθοποιός Silvana Mangano είχε μια τέτοια και όλοι έδειχναν να τη βρίσκουν όμορφη».

Μπάρμπρα Στρέιζαντ
Μπάρμπρα Στρέιζαντ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Drew Barrymore

Η σταρ του Χόλιγουντ και παρουσιάστρια talk show, Drew Barrymore, έχει μια σταθερή θέση κατά της πλαστικής χειρουργικής για τον εαυτό της, αν και δεν ασκεί κριτική σε όσους την επιλέγουν.

«Δεν έχω κάνει τίποτα και θα το διατηρήσω αυτό όσο το δυνατόν περισσότερο», δήλωσε στο PEOPLE τον Νοέμβριο του 2023. «Έχω μηδενική κριτική για οποιονδήποτε κάνει οτιδήποτε. Αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου να καταφεύγει σε αυτό».

Η ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια πρόσθεσε: «Και ανυπομονώ να δω πώς θα είμαι ως δερμάτινη τσάντα στο μέλλον!».

Ο δισταγμός της Barrymore απέναντι στις αισθητικές επεμβάσεις πηγάζει σε μεγάλο βαθμό από τον φόβο της να μην πάθει εμμονή με αυτές.

«Έχω μια άκρως εθιστική προσωπικότητα, οπότε ανησυχώ ότι θα συνεχίσω να το κυνηγάω, να κάνω αυτό και εκείνο», εξήγησε. «Αυτό με φοβίζει, ακριβώς λόγω της δικής μου προσέγγισης στα πράγματα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ντρου Μπάριμορ
Ντρου Μπάριμορ

3. Paulina Porizkova

«Μάχη με την ηλικία. Αντιστρέψτε τη γήρανση. Αναζωογονηθείτε. Αντισταθείτε στον χρόνο. Τίποτα από αυτά δεν είναι δυνατό. Κι όμως, αν κάνετε μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο για τη γήρανση, αυτό θα πάρετε. Χάπια, φίλτρα και προπονήσεις για την καταπολέμηση της διαδικασίας της γήρανσης. Ξέρετε ποιος είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσετε τη γήρανση; Να πεθάνεις», έγραψε το σούπερ μόντελ στη λεζάντα μιας φωτογραφίας με μπικίνι στο Instagram το 2021.

«Αλλά θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ από αυτό που μου δόθηκε. Και θέλω να ρίξω ένα λαμπρό φως στις σκοτεινές γωνιές της ντροπής που συσσωρεύεται στις γυναίκες επειδή τολμούν να γερνούν», συνέχισε η Porizkova. «Δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο μόνη μου, αλλά αν αισθάνεστε όπως εγώ, υπάρχουν μερικές καταπληκτικές γυναίκες εδώ στο IG από τις οποίες εμπνέομαι καθημερινά. Υπάρχουν πολύ περισσότερες και εμπνεύσεις για όλους τους διαφορετικούς λόγους, αλλά προς το παρόν επιλέγω μόνο εκείνες που αποδέχονται τη γήρανσή τους και την κάνουν όμορφη».

Η Paulina Porizkova ολοκλήρωσε τη λεζάντα με μερικά hashtags, όπως: «#nobotox #nofillers #nointerventions YET #nofilter #noshame #proaging».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολίνα Ποριτζκόβα
Πολίνα Ποριτζκόβα

4. Sharon Osbourne

Μετά από ένα λίφτινγκ προσώπου τον Οκτώβριο του 2021 που είχε ως αποτέλεσμα ένα ανησυχητικό αποτέλεσμα, η Sharon Osbourne σταμάτησε κάθε περαιτέρω επέμβαση.

«Αυτό ήταν το χειρότερο πράγμα που έκανα ποτέ. Έμοιαζα με τον Κύκλωπα», δήλωσε στους Sunday Times τον Δεκέμβριο του 2023. «Είχα ένα μάτι εδώ και ένα μάτι εκεί, και το στόμα μου ήταν όλο στραβό, και μετά έπρεπε να περιμένω να επουλωθούν όλα αυτά για να μπορέσω να επιστρέψω και να τα διορθώσω».

Η επέμβαση ήταν η τρίτη ρυτιδεκτομή της Osbourne, μετά από επεμβάσεις το 1987 και το 2002, σύμφωνα με την αυτοβιογραφία της του 2013, Unbreakable. Η τηλεοπτική προσωπικότητα απέδωσε την αποχώρησή της από τις αισθητικές επεμβάσεις σε ένα πρόσφατο λίφτινγκ προσώπου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό με απομάκρυνε και με φοβίζει», δήλωσε η Osbourne στη Sun τον Αύγουστο του 2023. «Πραγματικά το πίεσα με το τελευταίο λίφτινγκ, και τώρα είμαι σαν, όχι πια… Ο χρόνος είναι εναντίον μου, δεν μπορώ να κάνω άλλο λίφτινγκ».

5. Emma Thompson

Η Emma Thompson ήταν ειλικρινής σχετικά με τη γνώμη της για την πλαστική χειρουργική το 2014.

«Είναι τρελό», δήλωσε στο περιοδικό Hello. «Δεν είναι κάτι φυσιολογικό και η κουλτούρα που έχουμε δημιουργήσει και που λέει ότι είναι φυσικό δεν είναι φυσιολογική. Γιατί οι άνθρωποι ζητούν από άτομα να τους ανοίξουν και να βάλουν πράγματα στο σώμα τους; Τι είναι αυτό; Τι κάνουμε στους εαυτούς μας;».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρόσθεσε ότι ανησυχεί για το πώς η αισθητική χειρουργική θα επηρεάσει το μέλλον της κοινωνίας: «Είναι χρόνια ανθυγιεινή και υπάρχει αυτή η πολύ σοβαρή πλευρά σε όλο αυτό, επειδή θα καταλήξουμε σε ένα είδος “υπερ-κουλτούρας” που θα υποδεικνύει στους νέους, κορίτσια και αγόρια, ότι αυτό φαίνεται φυσιολογικό. Και δεν είναι φυσιολογικό».

Η Thompson ενίσχυσε την άποψή της στις αρχές του 2022, λέγοντας στο The Wrap ότι θεωρεί αυτό το φαινόμενο ως «μια μορφή συλλογικής ψύχωσης».

Και πρόσθεσε: «Πάντα το πίστευα αυτό, όμως. Αλλά πάντα ήμουν ένα είδος παθιασμένης, μαχητικής φεμινίστριας όταν πρόκειται για τα σώματα των γυναικών και για το τι τους έχουν κάνει, τι μας λένε να περιμένουμε από τον εαυτό μας, τι μας λένε να κάνουμε στον εαυτό μας».

Έμμα Τόμσον
Έμα Τόμσον

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

6. Pink

Το 2020 η Pink μοιράστηκε ένα ειλικρινές «σημείωμα στον εαυτό της» σε μια από τότε διαγραμμένη ανάρτηση στο Twitter (τώρα X) σχετικά με το πώς έχει αρχίσει να παρατηρεί τις επιπτώσεις της γήρανσης και πώς την κάνουν να αισθάνεται «περίεργα» – αλλά ότι προσπαθεί να τις αγκαλιάσει.

«Αγαπητέ μου Εαυτέ, γερνάς. Βλέπω γραμμές. Ειδικά όταν χαμογελάς. Η μύτη σου μεγαλώνει… Φαίνεσαι (και νιώθεις) περίεργα καθώς συνηθίζεις αυτή τη νέα πραγματικότητα», έγραψε. «Αλλά η μύτη σου μοιάζει με τα παιδιά σου και το πρόσωπό σου έχει ρυτίδες εκεί που γελάς… και ναι ηλίθιε… κάπνιζες».

Η τραγουδίστρια συνέχισε: «Κάθε τόσο σκέφτεσαι να αλλάξεις το πρόσωπό σου και μετά βλέπεις μια εκπομπή όπου θέλεις να δεις τι νιώθει το άτομο… και το πρόσωπό του δεν κινείται. Δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Απλά δεν μπορώ».

Για να ολοκληρώσει το ενδυναμωτικό μήνυμά της, η Pink ενθάρρυνε τους ακολούθους της να «”επιβιβαστούν” γιατί είμαι έτοιμη να γεράσει με τον παλιομοδίτικο τρόπο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Pink αρνήθηκε να ντραπεί για τη φυσική γήρανση. Χτυπώντας πίσω σε ένα διαδικτυακό τρολ που γελοιοποίησε την εμφάνισή της, έγραψε σε μια διαγραμμένη ανάρτηση στο X: «Ναι, παρόλο που δεν αισθάνομαι μεγάλη και εξακολουθώ να φοράω κορμάκι στη δουλειά, το να μεγαλώνω είναι στην πραγματικότητα το πρώτο μου “ευγνώμων” κάθε μέρα. Τι ευλογία να έχουμε ζωή, χρόνια. Να είμαι τόσο δυνατή, να μπορώ ακόμα να τσαντίζω εντελώς αγνώστους απλά και μόνο με την ύπαρξή μου».

Pink
Pink

7. Meryl Streep

Η Meryl Streep είναι αποφασιστικά κατά της πλαστικής χειρουργικής, αφού είδε να πηγαίνουν στραβά πάρα πολλές συνομήλικές της.

«Όταν τη βλέπω σε ανθρώπους που συναντώ, είναι σαν να διακόπτεται η επικοινωνία μαζί τους», δήλωσε στο Vanity Fair τον Δεκέμβριο του 2009. «Είναι σαν μια σημαία μπροστά στη θέα, κι αυτό, για έναν ηθοποιό, είναι σαν να φοράει πέπλο – δεν είναι καλό πράγμα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Ιούλιο του 2008 ανέπτυξε τη σημασία της αποδοχής του «δώρου» της γήρανσης, λέγοντας στο Good Housekeeping: «Θα εκπλαγείτε από το πόσοι άνδρες σε αυτή τη βιομηχανία έχουν πάρει αυτόν τον δρόμο [να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις]».

Η Streep πρόσθεσε: «Απλά δεν το καταλαβαίνω. Πρέπει να αγκαλιάζετε το γήρας. Η ζωή είναι πολύτιμη, και όταν έχεις χάσει πολλούς ανθρώπους, συνειδητοποιείς ότι κάθε μέρα είναι ένα δώρο».

8. Julianne Moore

«Μισώ να καταδικάζω τους ανθρώπους που κάνουν (botox), αλλά δεν πιστεύω ότι κάνει τους ανθρώπους να φαίνονται καλύτερα», δήλωσε η Julianne Moore στο Allure τον Οκτώβριο του 2010. «Νομίζω ότι απλά τους κάνει να φαίνονται σαν να έχουν κάνει κάτι στο πρόσωπό τους. Όταν κοιτάζεις κάποιον που έχει αλλάξει το πρόσωπό του με κάποιον τρόπο, απλά φαίνεται περίεργο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε αργότερα για τη φράση «να γερνάς με χάρη» το 2021, λέγοντας στο περιοδικό W: «Υπάρχει τόση κρίση που ενυπάρχει στον όρο … Υπάρχει ένας μη χαριτωμένος τρόπος για να γεράσει κανείς; Δεν έχουμε επιλογή, φυσικά. Κανείς δεν έχει επιλογή σχετικά με τη γήρανση, οπότε δεν είναι κάτι θετικό ή αρνητικό, απλά είναι έτσι».

Και συνέχισε: «Είναι μέρος της ανθρώπινης κατάστασης, οπότε γιατί μιλάμε πάντα γι’ αυτό σαν να είναι κάτι που μπορούμε να ελέγξουμε; Πώς συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε; Πώς πλοηγούμαστε στη ζωή για να έχουμε ακόμα βαθύτερες εμπειρίες; Αυτό θα έπρεπε να είναι το ζητούμενο της γήρανσης».

Τζούλιαν Μουρ
Τζούλιαν Μουρ

9. Halle Berry

Η Halle Berry παραδέχεται ότι το να είσαι ηθοποιός συνοδεύεται από μεγάλη «πίεση» να κάνεις πλαστικές επεμβάσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν βλέπεις όλους γύρω σου να το κάνουν, έχεις εκείνες τις στιγμές που σκέφτεσαι: “Για να μείνω ζωντανή σε αυτή τη δουλειά, πρέπει να κάνω το ίδιο πράγμα;”. Δεν θα πω ψέματα και θα σας πω ότι αυτά τα πράγματα δεν περνούν από το μυαλό μου, γιατί πάντα κάποιος μου το προτείνει», δήλωσε η ηθοποιός στο Yahoo! Beauty το 2015. «Είναι σχεδόν σαν να πρόκειται για κρακ που οι άνθρωποι προσπαθούν να σου επιβάλουν. Έτσι αισθάνομαι. Απλά υπενθυμίζω συνέχεια στον εαυτό μου ότι η ομορφιά είναι πραγματικά όπως είναι η ομορφιά, και δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με τον φυσικό μου εαυτό. Η γήρανση είναι φυσική και αυτό θα συμβεί σε όλους μας».

Και πρόσθεσε: «Θέλω απλώς να μοιάζω πάντα με τον εαυτό μου, ακόμη και αν πρόκειται για μια μεγαλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Νομίζω ότι όταν κάνεις πάρα πολλά από αυτά τα καλλυντικά πράγματα, γίνεσαι κάποιος άλλος κατά κάποιον τρόπο».

Χάλι Μπέρι
Χάλι Μπέρι

10. Salma Hayek

«Όχι χειρουργικές επεμβάσεις. Ούτε μπότοξ», φέρεται να δήλωσε η Σάλμα Χάγιεκ στο InStyle τον Ιούνιο του 2010, επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχει επιλέξει ποτέ την αισθητική χειρουργική επέμβαση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νομίζω ότι είναι τρομερό, αυτά τα κορίτσια στα τέλη της δεκαετίας των ’20 να κάνουν ενέσεις στο πρόσωπο και στα χείλη τους. Μία μου είπε: “Αν σκοτώσω τους μυς μου τώρα, δεν θα πάθω ποτέ ρυτίδες”. Μπορείτε να το φανταστείτε;».

Η ηθοποιός αποκάλυψε το μυστικό ομορφιάς της το 2015. «Χρησιμοποιώ ένα συστατικό που ονομάζεται Tepezcohuite και χρησιμοποιείται στο Μεξικό για τα θύματα εγκαυμάτων, επειδή αναγεννά πλήρως το δέρμα», είπε στο Elle. «Κάποια από τα συστατικά, όταν τα πήγα στα αμερικανικά εργαστήρια, έλεγαν: “Ω, Θεέ μου! Πώς γίνεται να μην το χρησιμοποιεί κανείς αυτό;”. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω κάνει ούτε μπότοξ, ούτε πίλινγκ, ούτε γεμίσματα».

Σάλμα Χάγεκ
Σάλμα Χάγεκ

11. Julia Roberts

«Είναι λυπηρό που ζούμε σε μια τόσο πανικόβλητη, δυσμορφική κοινωνία, όπου οι γυναίκες δεν δίνουν στον εαυτό τους την ευκαιρία να δουν πώς θα μοιάζουν σε μεγαλύτερη ηλικία», δήλωσε η Julia Roberts στο Elle τον Αύγουστο του 2010. «Θέλω να έχω μια ιδέα για το πώς θα μοιάζω πριν κάνω μια νέα αρχή. Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν πότε είμαι τσαντισμένη, πότε χαρούμενη και πότε μπερδεμένη. Το πρόσωπό σας λέει μια ιστορία… Και δεν πρέπει να είναι μια ιστορία για τη διαδρομή σας στο γραφείο του γιατρού».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2014 η ηθοποιός δήλωσε στο You Magazine ότι οι απόψεις της κατά των χειρουργικών επεμβάσεων είναι σπάνιες στον χώρο, δηλώνοντας: «Για τα δεδομένα του Χόλιγουντ, υποθέτω ότι έχω ήδη πάρει μεγάλο ρίσκο που δεν έχω κάνει λίφτινγκ».

12. Jodie Foster

«Η πλαστική χειρουργική δεν είναι το φόρτε μου», δήλωσε η Jodie Foster στο περιοδικό More το 2007. «Δεν έχω τίποτα εναντίον της για άλλους ανθρώπους. Ό,τι θέλουν να κάνουν, δεν έχω πρόβλημα. Για μένα, είναι πραγματικά θέμα αυτοεικόνας. Θα προτιμούσα κάποιος να πει “Ουάου, αυτό το κορίτσι έχει άσχημη μύτη”, παρά “Ουάου, αυτό το κορίτσι έχει άσχημη πλαστική μύτη”. Θα προτιμούσα ένα σχόλιο για το ποια είμαι, παρά για κάτι που με προσδιορίζει ως ντροπιασμένη για το ποια είμαι».

Παραμένοντας σταθερή στα πιστεύω της, η Foster έπρεπε να μάθει πώς να αγκαλιάζει τη γήρανση στο Χόλιγουντ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τα εξήντα ήταν η καλύτερη αλλαγή απ’ όλες, επειδή πάλευα στα 50 μου. Ήμουν κάπως σαν: Θα κάνω ποτέ ξανά κάτι ουσιαστικό; Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει;» δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό Interview τον Νοέμβριο του 2023. «Υπάρχει αυτή η αμήχανη φάση όπου όλοι όσοι είναι στα τέλη των σαράντα ή στα πενήντα τους είναι πολύ απασχολημένοι με το να φτιάχνονται και να ρίχνουν σκ@τ@ στο πρόσωπό τους. Δεν ήθελα αυτή τη ζωή, αλλά ήξερα επίσης ότι δεν μπορούσα να ανταγωνιστώ τον παλιό μου εαυτό».

Και συνέχισε: «Τότε συνέβη κάτι όταν έγινα 60 ετών. Έλεγα: Το κατάλαβα. Αυτό είναι καλό. Υπήρχε κάτι στο να επιστρέψω στη δουλειά με μια διαφορετική στάση, νομίζω, στο να απολαμβάνω πραγματικά να υποστηρίζω άλλους ανθρώπους και να λέω στον εαυτό μου: Δεν είναι η ώρα μου. Είχα την ώρα μου. Αυτή είναι η δική τους ώρα».

Τζόντι Φόστερ
Τζόντι Φόστερ

13. Kate Winslet

Η Κέιτ Γουίνσλετ δεν ντρέπεται για τις σταθερές αντι-χειρουργικές της απόψεις. «Είναι ενάντια στην ηθική μου, στον τρόπο που με μεγάλωσαν οι γονείς μου και σε αυτό που θεωρώ φυσική ομορφιά. Δεν θα υποκύψω ποτέ», δήλωσε στην Telegraph τον Αύγουστο του 2011. «Είμαι ηθοποιός – δεν θέλω να παγώσω την έκφραση του προσώπου μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κέιτ Γουίνσλετ
Κέιτ Γουίνσλετ

Πηγή