Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Αυτή είναι η ερώτηση των δημοσιογράφων που ενοχλεί την Κατερίνα Στικούδη

Αυτή είναι η ερώτηση των δημοσιογράφων που ενοχλεί την Κατερίνα Στικούδη

Στην ενότητα της εκπομπής του «Love it» η Κατερίνα Στικούδη κλήθηκε να απαντήσει σε δέκα ερωτήσεις που… καίνε. Και η παρουσιάστρια του My Style Rocks, δε δίστασε να απαντήσει σε όλες, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και ποια είναι η ερώτηση που της κάνουν οι δημοσιογράφοι και την ενοχλεί.

«Με ενοχλεί πολύ όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι πότε θα κάνω παιδάκι. Από τα 20 μου με ρωτούν και θεωρώ ότι είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό για να το δηλώσω», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλες ερωτήσεις απάντησε μεταξύ άλλων:

«Έχω πει ένα τραγούδι πιο παλιά και τώρα που το ακούω, δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Όμως θυμάμαι δεν είχαμε κάνει video clip, οπότε είναι σα να σώθηκε η φάση».

«Δεν συνηθίζω να σβήνω σχόλια από το Instagram, ακόμα κι αν είναι αρνητικά. Εκτός αν είναι κάτι που προσβάλλει την οικογένειά μου ή κάποιον άλλον. Η μητέρα μου με έχει συμβουλεύσει να κάνω ότι νιώθω και αισθάνομαι δίχως να με νοιάζει τι μου λένε οι άλλοι τόσο στα επαγγελματικά μου όσο και στα προσωπικά μου.»

«Ίσως είχα στο παρελθόν συνεργάτες που μου έδιναν λάθος συμβουλές αλλά πάντα φιλτράρω καλά αυτά που μου λέει ο άλλος, θα με προβληματίσει, θα το σκεφτώ αλλά πάντα οι επιλογές θα είναι δικές μου».


Πηγή