Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο

«Ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου» για τη φετινή χρονιά είναι, σύμφωνα με το περιοδικό PEOPLE, ο ηθοποιός Ίντρις Έλμπα.

Ο Βρετανός που αποτέλεσε δυνατή υποψηφιότητα για να γίνει ο νέος Τζέιμς Μποντ, τιμήθηκε για τις υπηρεσίες του στην υποκριτική, αλλά κέρδισε και έναν πιο ξεχωριστό τίτλο, αυτόν που τον κατατάσσει στην κορυφή της ανδρικής γοητείας.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Από τον πρώτο ρόλο που τον έκανε ευρέως γνωστό, ως ο έμπορος ναρκωτικών Ράσελ «Στρίνγκερ» Μπελ στην αμερικανική σειρά The Wire, ο Έλμπα έχει διανύσει αρκετά χιλιόμετρα στην καριέρα του και έχει εξελιχθεί σε ένα «καυτό» όνομα στο Χόλιγουντ.

Τι σκέφτηκε όμως ο Ίντρις Έλμπα όταν πληροφορήθηκε τον νέο του τίτλο για πρώτη φορά; «Είπα: Δεν γίνεται! Αλήθεια; Κοίταξα στον καθρέφτη και με τσέκαρα. “Ναι είσαι κάπως σέξι σήμερα”. Για να είμαι όμως ειλικρινής ήταν πολύ ωραία η αίσθηση. Ήταν ωραία έκπληξη, πολύ τονωτικό για την αυτοπεποίθησή μου», ανέφερε στο περιοδικό PEOPLE.

Στο σχολείο αρρένων που φοιτούσε, είχε περάσει μια αλλόκοτη περίοδο, αν και ήταν αθλητής σε διάφορα σπορ. «Ήμουν πολύ ψηλός και κοκκαλιάρης. Και το όνομά μου ήταν Ίντρισα Ακούνα Έλμπα. Προφανώς έφαγα πολύ δούλεμα. Όταν έβγαλα όμως μουστάκι, έγινα ο πιο κουλ στη γειτονιά».

Όταν δεν είναι ο λαμπερός σταρ, ο Έλμπα μπορεί να είναι dj στην Ίμπιζα, να κάνει kick boxing στην Ταϊλάνδη ή να σχεδιάζει τα δικά του ρούχα. Και φυσικά να σχεδιάζει τον γάμο του με το 29χρονο μοντέλο Sabrina Dhowre.

Δεν είναι δύσκολο όμως να επιλέξει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του. «Το να είμαι μπροστά στη γέννηση των παιδιών μου είναι το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο», ανέφερε ο Έλμπα, που έχει μια 16χρονη κόρη και έναν 4χρονο γιο από προηγούμενες σχέσεις του.

Όσον αφορά στις απόψεις του για τη ζωή: «Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι τι θα έπρεπε να έχεις κάνει. Θεωρώ ότι όλοι πρέπει να υιοθετήσουμε τη φιλοσοφία ότι κανείς δεν μας υπόσχεται το αύριο, οπότε ας ζήσουμε το σήμερα».

localStorage.clear();


Πηγή