Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτό είναι το νέο βίντεο κλιπ της Αντέλ, για το τραγούδι «Oh My God» | ΖΩΗ

Η Αντέλ δημοσίευσε ένα νέο βίντεο κλιπ, για το τραγούδι «Oh My God», από το πρόσφατο άλμπουμ της, «30».

Εδώ και μερικές ημέρες η ίδια η Αντέλ είχε ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία της με κόκκινο φόρεμα, κρατώντας ένα μήλο.

Ήταν στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της τραγουδιού «Oh My God», αναφέροντας πως θα δημοσιευθεί στις 12 Ιανουαρίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάνω από 1,6 εκατ. προβολές σε 3 ώρες

Αργά το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης (12/1) ανέβηκε στο προφίλ της στο YouTube το video clip, συγκεντρώνοντας μέσα σε τρεις ώρες πάνω από 1,6 εκατ. προβολές.

Στους στίχους ακούγεται το εξής: «Ξέρω ότι είναι λάθος. Αλλά θέλω να διασκεδάσω», ενώ λίγο παρακάτω τραγουδά: «Δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω τον εαυτό μου. Είμαι μια μεγάλη γυναίκα και κάνω αυτό που θέλω να κάνω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο «Oh My God» συνεργάστηκε με τον Sam Brown, είχε σκηνοθετήσει το «Rolling In The Deep»

Στην ανάρτηση που έκανε η ίδια στο Instagram έγραψε το εξής: «Συνεργάστηκα ξανά με τον Sam Brown για το Oh My God που σκηνοθέτησε το βίντεο Rolling In The Deep. Το να συνεργαστούμε ξανά μαζί μια δεκαετία αργότερα ήταν τουλάχιστον νοσταλγικό. Το γυρίσαμε την ημέρα που κυκλοφόρησε το Easy On Me, συνέβαιναν ένα εκατομμύριο πράγματα ταυτόχρονα. Αλλά η προσοχή στη λεπτομέρεια ήταν οριακά ξεκαρδιστική. Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας και ήταν πολύ διασκεδαστικό, παρόλο που ακριβώς στο τέλος ένας τεράστιος πύθωνας ήταν στο πλατό και έφυγα κατευθείαν έξω από εκεί».


Πηγή