Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Οι συνωμοσιολόγοι της διπλανής πόρτας: Παρανοϊκές θεωρίες, απειλές σε γιατρούς και αρνητές της διασωλήνωσης | ΕΛΛΑΔΑ

Την ώρα που η πανδημία βρίσκεται στην κορύφωσή της, δυστυχώς αρκετοί είναι ακόμα οι λεγόμενοι «αρνητές» της… λογικής.

Σε ρεπορτάζ του Alpha, αναφέρονται μαρτυρίες φίλων ή και στενών συγγενών αρνητών, οι οποίοι έχουν ακούσει τα… πάντα από ανθρώπους που μέχρι πρότινος θεωρούσαν σοβαρούς και λογικούς.

Ισχυρισμοί όπως ότι τα εμβόλια είναι το χάραγμα του Διαβόλου και ο προπομπός του… τέταρτου καβαλάρη της Αποκάλυψης, ή ότι περιέχουν το -γνωστό σε όλους, πια- τσιπάκι, είναι κάποιες από τις δικαιολογίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας, που προτιμούν να ρισκάρουν κολλώντας τον κορωνοϊό, παρά να δεχθούν το πιο αποτελεσματικό μέσο για την προστασία μας από αυτόν, που έχει αναπτύξει η παγκόσμια επιστήμη.

Έρευνα: Για ποιους λόγους δεν εμβολιάζονται οι αρνητές στην Ελλάδα -Υψηλά ποσοστά στις ηλικίες έως 44 ετών

Ακραίες καταστάσεις με αρνητές στην Ελλάδα -Καλούν σε ένοπλη εγρήγορση και απειλούν με εκτελέσεις [βίντεο]

Ακόμα και ιερείς, συχνά στρέφονται και κατά της επίσημης Εκκλησίας, γιατί δεν συμπορεύεται με τις παρανοϊκές (και σίγουρα αντιχριστιανικές) απόψεις τους…

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, είναι χαρακτηριστικό ότι ένας στους πέντε ανεμβολίαστους θεωρεί ότι όλη η πανδημία είναι… κατασκεύασμα.

Δείτε το βίντεο:

Μάλιστα, πολλοί εκ των αρνητών δεν μένουν στη θεωρία, αλλά περνούν και σε πράξεις. Σε καθημερινή βάση, οι γιατροί δίνουν μάχη όχι μόνο με τον κορωνοϊό αλλά και με τους αρνητές που δεν δέχονται την αγωγή, όπως και τη διασωλήνωση, εφόσον κρίνουν οι γιατροί ότι είναι απαραίτητη. Δυστυχώς, υπάρχουν και πολλά περιστατικά σωματικής βίας.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί, δέχονται και απειλές, ακόμα και μέσα στα σπίτια τους.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι όταν ένας αρνητής νοσηλευθεί και γίνει καλά, κατά 90% καταλαβαίνει το λάθος του, όπως επισημαίνουν γιατροί, ωστόσο «ο σκληρός πυρήνας δεν πείθεται με τίποτα»…

Δείτε το βίντεο:


Πηγή