Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Βαλέρια Κουρούπη: Παραδέχθηκε ότι έχει σχέση με πολύ μικρότερό της -«Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα»

Στην παραδοχή ότι έχει σχέση με πολύ μικρότερο σε ηλικία άνδρα «όχι λίγο», όπως χαρακτηριστικά είπε, προχώρησε η Βαλέρια Κουρούπη.

Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Ξύδη, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε Είδον την Μεσημβρίαν» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων,αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τη σχέση που διατηρεί τα τελευταία χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βαλέρια Κουρούπη εξομολογήθηκε πως «έχω μια σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου, πολύ. Δεν είναι λίγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το “τρία χρόνια, δεν πειράζει”. Είναι πολύ μικρότερος μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων. Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα.

Όταν το είπα στο παιδί μου, ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα».

«Δεν το έχω πει, δεν βγει και το έχω πει πουθενά. Τώρα το λέμε. Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε», σημείωσε στη συνέχεια για το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με την Βαλέρια Κουρούπη, «είναι ωραίο όταν έχεις πάρει έναν δρόμο, όχι επί τούτου για να σπάσεις τα στερεότυπα επειδή είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία, είναι καλό να το βροντοφωνάζεις. Όταν συμβαίνει και είσαι ευτυχής μέσα σε αυτό, όπως είμαι εγώ πολύ ισορροπημένη με το διαζύγιο μου και ας έχω δεχθεί πολλή κριτική, είναι καλό να το λες. Με αυτή τη σχέση είμαι πολύ ισορροπημένη και πολύ ευτυχισμένη. Λες, “κοίτα, γίνεται, απενοχοποιηθείτε και οι υπόλοιποι που το νιώθετε παιδιά”. Δεν είναι θέμα ταμπού».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή