Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

«Βινύλιο»: Χαμός στο twitter με το αφιέρωμα στο «ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ» -Η αποκάλυψη Μπιρσίμ για το νεύμα του Ανδρέα

Φρενίτιδα προκάλεσε στους χρήστες του Twitter η εκπομπή «Βινύλιο» το βράδυ της Παρασκευής, που πραγματοποίησαν ένα αφιέρωμα στο «παλιό, καλό, ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ» ενώ έγινε και μία αποκάλυψη για το γνωστό νεύμα του Ανδρέα στη Δήμητρα.

Το Twitter «ξεσηκώθηκε», παλιές ξεχασμένες φωτογραφίες βγήκαν από άλμπουμ, σημαίες κατέβηκαν από τα πατάρια και τα Κάρμινα Μπουράνα ήχησε δυνατά, με την πρώτη εκπομπή του «Βινυλίου» για το 2023, να είναι αφιερωμένη στο «Ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τάσος Μπιρσίμ: Το παρασκήνιο με το νεύμα του Ανδρέα στη Δήμητρα – Τώρα πια μπορώ να το πω…

Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης συνδέθηκε ζωντανά με τον σκηνοθέτη της ΕΡΤ Τάσο Μπιρσίμ, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν συνεργάτης του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στο περίφημο νεύμα του Ανδρέα στην Δήμητρα Λιάνη, την ώρα που αποβιβάζονταν από το αεροπλάνο στο Ελληνικό με το οποίο ουσιαστικά νομιμοποίησε την σχέση τους στα μάτια των οπαδών του ΠΑΣΟΚ.

Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε τελικά, αν το περίφημο νεύμα ήταν σκηνοθετημένο ή αυθόρμητο.

Είπε χαρακτηριστικά: «Θα σας πω, μπορώ να το πω πια. Περπατούσαμε στο σαλόνι και κάποια στιγμή, όπως είχα τον Ανδρέα Παπανδρέου αγκαζέ και περπατούσαμε, μου είπε ότι θα έρθει και η Δήμητρα. Εγώ βέβαια, μάλλον, άσπρισα, με είδε που άλλαξα χρώμα και μου λέει ”μην ανησυχείς”. ”Εντάξει πρόεδρε, σας παρακαλώ πρέπει να πάτε να αγοράσετε παπούτσια δετά και όχι αυτά που φοράτε για να μην γλιστρήσετε” του λέω και πήγαν και πήραν παπούτσια από το Λονδίνο. Τα έφερε και εκεί συζητήσαμε ότι ”ναι, να έρθει και η κυρία Δήμητρα αλλά να αφήσετε λίγο χρόνο γιατί θα έχουμε πολύ κόσμο στο Ελληνικό που θα γινόταν τότε η υποδοχή”».

«Γι’ αυτό και καθυστέρησε να έρθει η Δήμητρα» πρόσθεσε ο Τάσος Μπιρσίμ με τον Γιάννη Σερβετά να συμπληρώνει πως «έτσι ακριβώς και είχαμε το περίφημο νεύμα. Πάρα πολύ ωραία ιστορία».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για το αφιέρωμα του «Βινυλίου» στο «ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή