Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Βράνιες: Δεν αγάπησα ποτέ την Καρλέουσα

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ Ογκνιέν Βράνιες, μίλησε για την Καρλέουσα την οποία δεν αγάπησε ποτέ ενώ χαρακτήρισε «ήρωα» τον Τόσιτς που την άντεξε όλα αυτά τα χρόνια.

Η σχέση αγάπης και μίσους του Βράνιες με την Καρλέουσα δεν έχει άλλα επεισόδια. Τουλάχιστον για την ώρα.

Ο Βόσνιος στόπερ της Ένωσης μίλησε γι’ αυτήν τη σχέση τονίζοντας:

«Από την αγάπη στο μίσος η γραμμή είναι λεπτή και αφού πλέον δεν υπάρχει, τότε είναι όλα καθαρά. Ο χρόνος δεν μπορεί να αναπληρωθεί αλλά μπορείς να αφαιρέσεις ανθρώπους από τη ζωή σου που δεν θες».

«Δεν χρειάζεται να συναντηθούμε, έχει να δει κάποιον άλλον…», σχολίασε σχετικά και σε ερώτηση για το αν την αγαπά ακόμη είπε: «Ποιος σας είπε ότι την αγάπησα ποτέ;».

Από τις αναφορές του δεν λείπει κι η αγορά ενός κολιέ στην Τέτσα, η οποία τραγούδησε στο πάρτι που έκανε στην Αθήνα για τα γενέθλιά του. «Ναι, αγόρασα ένα κολιέ επειδή τα χρήματα πήγαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και η Τσέτσα τραγούδησε επειδή αγαπώ πραγματικά τα τραγούδια της και επειδή είναι μακράν το μεγαλύτερο μουσικό μας αστέρι».

Μάλιστα, για τον Τόσιτς, τον πρώην σύζυγο της Καρλέουσα είπε: «Κατάφερε να αντέξει όλα αυτά τα χρόνια, με την συγκεκριμένη γυναίκα».

Για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται είπε: «Είμαι και πάλι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά αφού ανήκω στην Άντερλεχτ θα πρέπει να γυρίσω το καλοκαίρι».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή