Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η πρώτη της αντίδραση μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor

Εκτός Survivor All Star βρίσκεται πλέον ο Σπύρος Μαρτίκας, με τη σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου, να ανυπομονεί να τον υποδεχτεί πίσω στην Ελλάδα.

Ο φαρμακοποιός του reality επιβίωσης, μετά από 12 φορές που βγήκε στον τάκο στη διάρκεια της φετινής του συμμετοχής, άκουσε στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη 26/5 τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το όνομά του, και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε από το Survivor All Star έχοντας συγκεντρώσει 100.000 ευρώ, ποσό που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο -μέχρι στιγμής- παίκτη ανάμεσα σε όσους έχουν αποχωρήσει, ενώ είναι ίσο με το χρηματικό έπαθλο του νικητή.

Βρισηίδα
Ανδριώτου: «Σε περιμένω ζωή μου»

Πλέον, ο φαρμακοποιός του Survivor All Star ανυπομονεί για την επιστροφή του στην Ελλάδα, όπου τον περιμένει η σύντροφός του, Βρισηίδα Ανδριώτου, με την οποία έχουν να βρεθούν πολλούς μήνες, καθώς εκείνη είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο τον Ιανουάριο.

Εχθές, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του επεισοδίου με την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα, η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, στέλνοντας ένα μήνυμα αγάπης στον σύντροφό της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σε περιμένω ζωή μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου, προσθέτοντας στο μήνυμά της μία καρδιά.


Πηγή