Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Για γέλια και για κλάματα: Σφήνωσε στην καμινάδα προσπαθώντας να μπει στο σπίτι της μετά από καβγά [βίντεο]

Αξέχαστος θα μείνει ο οικογενειακός καβγάς σε μια γυναίκα στο Σαν Ντιέγκο, η οποία φράκαρε στην καμινάδα όταν επιχείρησε να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού.

Πριν επιχειρήσει την ανορθόδοξη διάρρηξη στο σπίτι, η 31χρονη γυναίκα πετούσε αντικείμενα από την ταράτσα. Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή και μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί, η κατάσταση είχε κλιμακωθεί καθώς η 31χρονη είχε παγιδευτεί στη μέση της καμινάδας, ανέφερε το OnScene.TV. Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν πάνω από μία ώρα για να την βγάλουν τελικά και μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο για ψυχολογική αξιολόγηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σφήνωσε στην καμινάδα με το κεφάλι προς τα κάτω

Βίντεο από τη σκηνή δείχνει τους πυροσβέστες να συζητούν πώς να επιχειρήσουν τη διάσωση της γυναίκας. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής του Σαν Ντιέγκο, Τόμι Σαρπεντιέ, δήλωσε ότι όταν τα πληρώματα έφτασαν, επιβεβαίωσαν πως η γυναίκα είχε σφηνώσει ανάποδα στην καμινάδα με τα πόδια της να προεξέχουν. Το κεφάλι της απείχε περίπου 1,8 μέτρα από το έδαφος, είπε.

«Τα συνεργεία μας κατέστρωσαν ένα σχέδιο και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πιθανές λύσεις. Κάποια συνεργεία μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και προσπαθούσαν να παραβιάσουν τον τοίχο για να την προσεγγίσουν, καθώς και άλλα συνεργεία που είχαν ανέβει στην οροφή και χρησιμοποιούσαν ένα τρίποδο και ένα σχοινί. Και έτσι, καταφέραμε να την βγάλουμε».

Διακρίνονται τα πόδια της γυναίκας την ώρα που την τραβούν οι πυροσβέστες για να την βγάλουν
Διακρίνονται τα πόδια της γυναίκας την ώρα που την τραβούν οι πυροσβέστες για να την βγάλουν

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσθεσε επίσης, πως η κατάσταση ήταν δύσκολη γιατί ήθελαν από τη μία να βγάλουν την γυναίκα από την καμινάδα, αλλά δεν ήθελαν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλειά της, κάνοντας βεβιασμένες κινήσεις. Τέλος, η έκταση των τραυμάτων της είναι άγνωστη.


Πηγή