Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Γνωστοί μπαλαδόροι και τα άγνωστα χόμπι τους

Γνωστοί μπαλαδόροι και τα άγνωστα χόμπι τους

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που διασκεδάζουν με τρόπους τουλάχιστον ιδιαίτερους.

Κι ενώ οι περισσότεροι χαλαρώνουν με γκολφ και FIFA, άλλοι πάλι κάνουν τη διαφορά σε όρους… μοναδικότητας.

Ο Τόνι Κρόος, ο διεθνής Γερμανός της Ρεάλ, τη βρίσκει με το Darts. Τα βελάκια είναι η αγαπημένη του εξωγηπεδική ασχολία, όπως μας έχει πει ξανά και ξανά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, από την άλλη, αγαπά το Μπίνγκο! «Το Μπίνγκο είναι πολύ συναρπαστικό», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του το 2016. Το παιχνίδι το αγάπησε όταν πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και, όπως έχει πει, τον βοήθησε πολύ να μάθει αγγλικά.

Ο Τζο Άλεν, ο «δήμιος της Γιουνάιτεντ» που παίζει πλέον στη Στόουκ, αγαπά τα… κοτόπουλα. Όταν έπαιζε στη Λίβερπουλ είχε εμφανιστεί ακόμα και στο εξώφυλλο του περιοδικού «Chicken & Egg» για να μιλήσει για την αγάπη του για τις πάπιες και τις κότες. Έχει πολλές από αυτές, όλες με τα ξεχωριστά ονόματά τους, και δηλώνει μάλιστα ακτιβιστής, σώζοντας κότες από τη σφαγή.

Ο Τσάβι, από την άλλη, λατρεύει τα μανιτάρια και είναι μανιώδης κυνηγός τους. Είναι μάλιστα γνωστό πως παίρνει και φίλους στις εξορμήσεις του στα βουνά, όπως τον Πικέ και τη Σακίρα. «Κάποιος που μαζεύει μανιτάρια δεν μπορεί να είναι κακός άνθρωπος», είχε πει κάπως σιβυλλικά γι’ αυτόν ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Αντρέι Αρσάβιν ασχολούνταν ανέκαθεν και με πάθος με τη μόδα. Το παλιό αστέρι της Άρσεναλ είναι βλέπετε πτυχιούχος μόδιστρος από το Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης και έχει πλέον τη δική του σειρά μόδας. Η οποία είναι ανάρπαστη στη Ρωσία.

Ο Πετρ Τσεχ είναι αθεράπευτος εραστής των ντραμς. Αν κατέβεις κάτω-κάτω στο κανάλι του στο YouTube θα τον δεις να χτυπιέται στα ντραμς υπό τους ήχους των Nirvana και των Foo Fighters. Έλεγε μάλιστα πως τα ντραμς τον κάνουν καλύτερο τερματοφύλακα, αποδίδοντάς τα όλα στον συντονισμό χεριού-ματιού.

Ο Μπατιστούτα δεν παίζει πόλο ερασιτεχνικά, αλλά το 2009 σήκωσε και την κούπα του Copa Stella Artois καβάλα στο άλογό του. Όπως έχει πει, αγάπησε το πόλο τόσο όσο και το άθλημα που σφράγισε με την παρουσία του.

Όσο για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, δεν είναι μυστικό πως λατρεύει την ξιφασκία. Ο μεγάλος του αντίπαλος είναι μάλιστα ο Τομ Κρουζ, στο σπίτι του οποίου λαμβάνουν χώρα οι μάχες τους με το ξίφος.

Μαζί τους πάντα και ο Γουίλ Σμιθ, ο οποίος είχε δηλώσει εξάλλου πως «αυτός είναι ο τρόπος του [του Τομ Κρουζ] να βρισκόμαστε και να δενόμαστε. Ο Ντέιβιντ κι εγώ πηγαίνουμε σπίτι του και ξιφομαχούμε»…


Πηγή