Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Γυμναστική δίπλα στα αγγελάκια της Victoria’s Secret

Ποιος δε θα ήθελε να γυμνάζεται δίπλα σε αστέρες του Χόλιγουντ και πασίγνωστα μοντέλα; Στο Μανχάταν το όνειρο γίνεται πραγματικότητα για όσους επιλέγουν το γυμναστήριο The Dogpound που συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των διασήμων.

Όποιος ιδρώνει στο συγκεκριμένο γυμναστήριο μπορεί να πετύχει δίπλα του από τρανούς ηθοποιούς και υψηλόβαθμα στελέχη της Wall Street μέχρι τα κορυφαία μοντέλα της Victoria’s Secret. Όλοι οι πρωτοκλασάτοι διάσημοι, ιδροκοπούν στο όνομα μιας καλλίγραμμης σιλουέτας κάτω από την ίδια στέγη.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από το Μάρτιο του ’16 οπότε και άνοιξε το exclusive αυτό γυμναστήριο έχει γίνει το αγαπημένο hot spot των rich and famous που θέλουν να αποκτήσουν και να διατηρήσουν μια ζηλευτή σιλουέτα.

Όπως γράφει το Business Insider, μερικά από τα εκλεκτά μέλη, είναι εκτός από τον Τζάκμαν και τη Λίμα, και ο Tom Farley, πρόεδρος του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.

gnmrdias9

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του Dogpound, είναι ο Kirk Myers ο οποίος ήταν «στρουμπουλός», κατά δήλωσή του, καθώς στα νεανικά του χρόνια- στο λύκειο ζύγισε τουλάχιστον 130 κιλά. Η ζωή του άλλαξε για πάντα, όταν διαγνώσθηκε με συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια σε ηλικία 21 ετών.

«Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να αλλάξω τη ζωή μου, αν ήθελα να αποφύγω περαιτέρω προβλήματα υγείας, οπότε γράφτηκα σε γυμναστήριο.

gnmrdias2

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχασα 60 κιλά», λέει. Το ένα έφερε το άλλο και σύντομα ανακάλυψε το πάθος του για τη γυμναστική ώσπου ξεκίνησε να εργάζεται ως personal trainer.

Ο Myers πριν ανοίξει το Dogpound, γύμναζε τους πελάτες του σε άλλα γυμναστήρια της Νέας Υόρκης. Με επιμονή και σταθερά βήματα, κατάφερε και απέκτησε την πιο ζηλευτή πελατεία. Αρχικά το Dogpound άνοιξε ως χώρος άθλησης αποκλειστικά για άντρες- μερικοί από τους οποίους ήταν ο Χιου Τζάκμαν και ο Tom Farley (ο Τζάκμαν στις προπονήσεις του έφερνε συχνά το σκύλο του, και έτσι προέκυψε και το όνομα).

gnmrdias6

Πλέον εξυπηρετεί και γυναίκες ενώ αποτελεί το αγαπημένο γυμναστήριο των μοντέλων της Victoria’s Secret με τα «αγγελούδια» Elsa Hosk, Adriana Lima, Josephine Skriver και Lais Ribeiro να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους για το διάδρομο.

gnmrdias10 gnmrdias7 gnmrdias3 gnmrdias12


Πηγή