Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Γωγώ Γαρυφάλλου: Κυοφορούσα δίδυμα αλλά έχασα το ένα παιδί, ήταν ένα σοκ

Γωγώ Γαρυφάλλου: Κυοφορούσα δίδυμα αλλά έχασα το ένα παιδί, ήταν ένα σοκ

Η Γωγώ Γαρυφάλλου βάφτισε το κοριτσάκι της και η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της. Η παρουσιάστρια, το πρωί της Δευτέρας, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και για πρώτη φορά ανέφερε πως κυοφορούσε δίδυμα αλλά «έχασε» το ένα παιδί.

«Από τη μέρα που έκανα τη μπεμπούλα μου, θέλω να κάνω τέσσερα παιδάκια» σημείωσε χαρακτηριστικά η Γωγώ Γαρυφάλλου. «Δηλαδή θέλω ένα κορίτσι και άλλα τρία αγόρια, να προσέχουν την μπέμπα! Σε αυτό το σημείο, όμως, θα πω, που δεν το χω πει και ποτέ, η μπεμπούλα μου ήταν δίδυμη και έχασα το ένα.

Εντάξει, δεν πρόλαβα να το ζήσω αλλά έπαθα ένα σοκ στην αρχή και με τις δύο καρδούλες γιατί χτύπαγε η δικιά μου καρδούλα. Το Ποπάκι μου όμως είναι δυνατή προσωπικότητα, ίδιο ζώδιο με τη μαμά της και… ήταν για να μείνει αυτό το παιδί» ανέφερε η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Στη συνέχεια μίλησε για τον πρώην σύντροφο της: «Άσχετα με τον χωρισμό μου, επέλεξα να δώσω λόγω του πρώην συντρόφου μου το όνομα της μαμάς του αλλά θα την φωνάζω Πόπη! Είναι το Ποπάκι».

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, μεταξύ άλλων, παραδέχθηκε πως είχε δεχθεί πρόταση να συμμετάσχει σε reality αγάπης αλλά όχι τη φετινή χρονιά.


Πηγή