Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ας σταματήσει αυτός ο κίτρινος τύπος

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ας σταματήσει αυτός ο κίτρινος τύπος

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη συνοδευόμενη από τον καλό της φίλο Δημήτρη Αλεξάνδρου εμφανίστηκαν μαζί σε πάρτι το οποίο έγινε σε μαγαζί της Γλυφάδας.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δημοσιογράφοι όταν αντίκρισαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου τον ρώτησαν για τον χωρισμό του από τη Μαρία Καλάβρια.

«Έφτασε μια σχέση στο τέλος. Με τη Μαρία έχουμε τις καλύτερες σχέσεις, είμαι και συνέταιροι. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, την έχω στη ζωή μου και με έχει στη ζωή της, οπότε συνεχίζουμε με διαφορετικούς ρόλους», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τότε, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δέχθηκε ερώτηση για το αν υπάρχει καινούργιος έρωτας στη ζωή του και συγκεκριμένα αναφέρθηκαν τα δημοσιεύματα τα οποία τον ήθελαν σε σχέση με την Ιωάννα Τούνη.

Τότε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία παρακολουθούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή, παρενέβη μη κρύβοντας την ενόχληση της: «Δεν θεωρείτε ότι είναι λίγο άκομψο, όταν ένας άντρας συνοδεύει μια γυναίκα, να τον ρωτάτε για κάποια άλλη; Ας σταματήσει αυτός ο κίτρινος τύπος και συμβαίνει από συγκεκριμένα άτομα και προφανώς γίνεται εσκεμμένα. Ας σταματήσει αυτό».


Πηγή