Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

10 μολύβια χειλιών για να πετύχεις το τέλειο περίγραμμα

Τα ζουμερά χείλη είναι το Α και το Ω ενός καθημερινού make up look. Είναι η τελευταία κίνηση-ματ που κάνουμε όλες πριν ολοκληρώσουμε το μακιγιάζ μας, για να νιώθουμε όμορφες και sexy. Αν δεν έχεις σαρκώδη χείλη σίγουρα κι εσύ θα έχεις δοκιμάσεις διάφορους φυσικούς τρόπους- όπως είναι η κανέλα ή το παγάκι που είπαμε πρόσφατα εδώ- για να τα κάνεις λίγο πιο juicy.

Ένας εγγυημένος, όμως, και safe τρόπος για να έχεις κάθε μέρα τα ζουμερά χείλη που ονειρεύεσαι είναι το μολύβι χειλιών. Πρόκειται για το καλλυντικό που θα ολοκληρώσει το μακιγιάζ σου κάνοντάς το ΤΕ-ΛΕΙ-Ο. Πρέπει, όμως, να δώσεις τη δέουσα προσοχή και να μην το παρακάνεις. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι τόσο όσο για να μην αντικρίσουν οι συνάδελφοί σου ή οι φίλες σου μια άλλη γυναίκα.

Με το lip pencil θα κάνεις πιο juicy τα χείλη σου, αλλά θα διατηρήσεις το κραγιόν σου για περισσότερες ώρες. Αυτός δεν είναι ο στόχος όλων των γυναικών, άλλωστε; Και για να δεις πόσο σε σκεφτόμαστε θα σου αποκαλύψουμε το μυστικό για να απλώσεις σωστά το μολύβι χειλιών. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αποφύγεις να το απλώσεις στις άκρες των χειλιών σου, διότι τότε δε θα μπορέσει να κάνει εύκολα blend με το κραγιόν που θα εφαρμόσεις αργότερα. Ταυτόχρονα, όμως, θα πρέπει να έχεις κάνει και τη σωστή επιλογή χρώματος για να «κουμπώσει» τέλεια το μολύβι με το lipstick σου. Σε συμβουλεύουμε, λοιπόν, να αγοράζεις την ίδια στιγμή κραγιόν και μολύβι χειλιών, ώστε να είσαι σίγουρη ότι έχεις κάνει το τέλειο matching.

Και μιας που το συζητάμε… Για δες στην παρακάτω gallery τα 10 ωραιότερα μολύβια χειλιών που κυκλοφορούν στην αγορά αυτήν τη στιγμή. Και, μάλιστα, σε όλα τα χρώματα του καλοκαιριού. Κόκκινο, πορτοκαλί, φούξια και ό,τι άλλο πιο φωτεινό και έντονο χρώμα θέλουμε όλες να φοράμε στα χείλη μας τις ηλιόλουστες, καλοκαιρινές μέρες. Μη χάνεις χρόνο. Ξεκίνα το scroll!

Cover photo: @perfect_touch_makeover

Διάβασε ακόμα: 7 Ελληνίδες celebrities που λατρεύουν τους κότσους στα μαλλιά


Πηγή