Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μου ζητάνε κάθε βράδυ να κάνω live και να κοιμόμαστε μαζί

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μου ζητάνε κάθε βράδυ να κάνω live και να κοιμόμαστε μαζί

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να κρατά επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτό όμως που της συνέβη πριν λίγες μέρες θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως παγκόσμια πρωτοτυπία.

Το μοντέλο ενώ βρισκόταν σε επικοινωνία με τους followers της αποκοιμήθηκε σε ζωντανή σύνδεση. Μάλιστα αυτό της συνέβη δυο φορές. Οι φίλοι της συνέχισαν να την παρακολουθούν και της έστελναν μηνύματα, ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη απολάμβανε τον ύπνο της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, το μοντέλο παραδέχθηκε πως «έχει εύκολο τον ύπνο» και πως πλέον ο κόσμος της ζητά να κάνει live στο Instagram για να κοιμηθούν μαζί.

«Μίλαγα με τον κόσμο και σκέφτηκα ότι και να με πάρει ο ύπνος σε μια ώρα θα με κατεβάσουν. Με έπαιρνε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για να με ξυπνήσει» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Τη δεύτερη φορά είμαι στον καναπέ και είμαι μέχρι τα ξημερώματα με τη Στέλλα Μιζεράκη και κάνουμε μαζί live, βάζουμε μουσικές κλπ. Κλείνει η Στέλλα και ετοιμάζομαι να κλείσω και εγώ. Και όπως αράζω με πήρε ο ύπνος στον καναπέ. Πείτε ότι εγώ είμαι προβληματικιά, αυτοί που κάθονται και με παρακολουθούν ενώ κοιμάμαι και γράφουν κιόλας… Μου ζητάνε πλέον κάθε βράδυ να κάνω live και να κοιμόμαστε μαζί».


Πηγή