Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Δανάη Μπάρκα: Ήταν πολύ αγχωτικές οι συνεντεύξεις με Μητσοτάκη-Τσίπρα -Θέλω να μιλήσω και με τον Ομπάμα [βίντεο]

Τις τηλεοπτικές κάμερες συνάντησε σε βραδινή της έξοδο η Δανάη Μπάρκα, όπου και μίλησε για τις συνεντεύξεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα.

Πριν λίγες ημέρες, ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη», ενώ πριν από ένα μήνα στον καναπέ της εκπομπής κάθισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αυτές ήταν οι πρώτες συνεντεύξεις που έκανε η παρουσιάστρια του Mega σε πολιτικούς και όπως δήλωσε η ίδια αγχώθηκε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν πολύ αγχωτικές γιατί εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος, είμαι ηθοποιός που έγινε παρουσιάστρια. Αγχώθηκα περισσότερο στους δύο πολιτικούς. Στον κ. Τσίπρα επειδή ήταν η πρώτη φορά που ερχόμουν σε επαφή δημόσια με πολιτικό και που ήθελα να το καταφέρω να το βγάλω εις πέρας», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε, στη συνέχεια, πως η αρχική σκέψη ήταν να γυριστεί η συνέντευξη «για ασφάλεια». «Μετά είπαμε διαβάζουμε, έχουμε χρόνο, έχουμε σούπερ ομάδα», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα από ποιον θα ήθελε να πάρει συνέντευξη, η Δανάη Μπάρκα απάντησε από τον Μπάρακ Ομπάμα, «αλλά νομίζω είναι λίγο δύσκολο».

Βίντεο: Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα

Μιλώντας για τα σχέδια για τη νέα χρονιά, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Έχω αποκομίσει τα καλύτερα από τη φετινή χρονιά, μεγάλη ευλογία που ανήκω σε αυτό το κανάλι και σε αυτή την ομάδα, έχω αγωνία και χαρά για όσα έρχονται. Το κανάλι θα απαντήσει για το εάν θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα. Θα ανακοινωθούν τη σωστή στιγμή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή