Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Δημήτρης Κοργιαλάς: Ο γιος μου είναι ο μόνος λόγος που ζω και αναπνέω

Δημήτρης Κοργιαλάς: Ο γιος μου είναι ο μόνος λόγος που ζω και αναπνέω

Για το στενό δεσμό που έχει με τον γιο του μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τα «Μεσάνυχτα» ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Ο γιος μου είναι ο μόνος λόγος που ζω και αναπνέω. Ό,τι μπορεί να χρειάζεται αυτό το πλασματάκι το έχω. Όταν η νοσοκόμα μου έδωσε τον γιο μου, έγινε ένα κλικ και άλλαξαν όλα μέσα μου. Στο μαιευτήριο ακόμα γελάνε με το κλάμα που έριξα όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Εξαιτίας του παιδιού έχω να βγω τρία χρόνια για ποτό. Η πρώην σύζυγός μου είχε πολύ άσχημη εγκυμοσύνη» είπε.

«Η Φωτεινή είχε καταλάβει ότι μπορεί να ήμουν καλός πατέρας, εγώ ήμουν αρνητικός, περισσότερο για τις αντοχές» είπε και πρόσθεσε: «Μέχρι να καταλάβω τι γίνεται ήταν μόνιμη χαρά, μετά αγχωνόμουν».

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε για τον χωρισμό του με την Φωτεινή Ψυχίδου.

«Δεν νομίζω ότι φταίει ούτε η Φωτεινή ούτε εγώ που χωρίσαμε. Συνήθως λέμε ότι φταίνε και οι δύο, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταίει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, φταίνε άλλοι παράγοντες απ’ έξω. Είναι μερικοί παράγοντες που δεν μπορείς να τους διαχειριστείς. Οπότε, σταματάει εδώ η κουβέντα. Είμαστε πολύ αγαπημένοι» είπε.

Χαρακτήρισε μάλιστα τον εαυτό του «πυροβολημένο» ως πατέρα. «Αν δεν έχω την ανάσα του γιου μου στο κρεβάτι δεν κοιμάμαι» είπε.


Πηγή