Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Άγιος Βαλεντίνος: Το μυστικό της γλυκιάς «αποπλάνησης»

Θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό για το ταίρι σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Τότε μην διστάσεις να μπεις στην κουζίνα και να ετοιμάσεις την πιο γλυκιά συνταγή για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου.

Στη λίστα που ακολουθεί, θα βρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι για να μπεις στην κουζίνα και να δημιουργήσεις ένα δώρο που θα ενθουσιάσει τον ουρανίσκο του κάθε ζωδίου. Σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεστε και ό,τι και αν σου αποκαλύψει η προσωπική ανάλυση της σχέσης σας, το σίγουρο είναι πως οι ρομαντικές και νόστιμες συνταγές που ανακαλύψαμε, θα ενθουσιάσουν εκείνον και εκείνη!

Κριός❤️: Ετοίμασε pots de creme με σοκολάτα για τον Κριό και θα σε ευγνωμονεί. Βρες τη συνταγή στο Διαδίκτυο και ενθουσίασέ τον τοποθετώντας το γλυκό σε μια όμορφη ζωδιακή κούπα για ερωτευμένους!

Ταύρος❤️: Η τάρτα σοκολάτας με βατόμουρα είναι ό,τι πρέπει για τον Ταύρο και θα ικανοποιήσει τον απαιτητικό ουρανίσκο του.

Δίδυμος❤️: Φτιάξε μια τάρτα με κρέμα μάνγκο για τον Δίδυμο. Μπορεί η συνταγή να είναι απαιτητική και ολίγον τι περίπλοκη όμως, αν την ετοιμάσεις, θα δείξεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο πόσο νοιάζεσαι για εκείνο.

Καρκίνος❤️: Ετοίμασε μερικά απολαυστικά cupcakes με ρομαντικά μηνύματα για τον Καρκίνο, αν θέλεις να τον συγκινήσεις.

Λέων❤️: Ένα εντυπωσιακό cherry fudge truffle coconut cheesecake αρκεί για να ενθουσιάσει τα άτομα που ανήκουν στον αστερισμό του Λέοντα. Δύσκολη περίπτωση αλλά, είναι και αισθάνονται ξεχωριστοί -και το ίδιο και τα γλυκά που θέλουν να απολαμβάνουν.

Παρθένος❤️: Μαρέγκες-καρδιές με βατόμουρο. Αυτό είναι το γλυκό που θα κάνει τον Παρθένο να «λιώσει».

Ζυγός❤️: Για τον Ζυγό δοκίμασε να ετοιμάσεις μια τάρτα Black Forest. Απλή αλλά γευστικά έντονη. Σίγουρα θα τον «κερδίσει».

Σκορπιός❤️: Γλυκόπικρο και σκοτεινό, όπως και εκείνος. Το cheesecake με μαύρη σοκολάτα είναι το επιδόρπιο που θα «γλυκάνει» τον Σκορπιό.

Τοξότης❤️: Ένα απλό, ελαφρύ και νόστιμο γλυκό που καταναλώνεται εύκολα είναι ό,τι πρέπει για τον Τοξότη που βρίσκεται συνεχώς εν κινήσει. Τι θα έλεγες για ένα σπιτικό γλυκό με peppermint sticks; Αναζήτησε στο Διαδίκτυο την τέλεια συνταγή για το απόλυτο peppermint stick dessert και χάρισέ του χαρά στις 14 Φεβρουαρίου.

Αιγόκερως❤️: Τούρτα με φράουλες και μασκαρπόνε. Αυτό είναι το γλυκό που θα ενθουσιάσει γευστικά και οπτικά τον Αιγόκερω την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Υδροχόος❤️:  Κέικ Moscow Mule με βατόμουρα. Αυτό είναι το γλυκό που αξίζει να ετοιμάσεις για τον περίπλοκο Υδροχόο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου διότι απλούστατα, δεν μπορείς να βασιστείς στην απλή σοκολάτα για εκείνον!

lovemug 100percent gold

Ιχθύς❤️: Πουτίγκα σοκολάτας με ψωμί. Απλό, χορταστικό, απολαυστικό και ταυτόχρονα τόσο ρομαντικό. Αυτό το γλυκό είναι ό,τι θέλει ο Ιχθύς για να απολαύσει στο έπακρο μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι μαζί σου. Ετοίμασε την πουτίγκα σου, τοποθέτησέ τη σε μια όμορφη, αστρολογική κούπα για ερωτευμένα ζώδια και κάνε τον να «λιώσει»!

Διάβασε επίσης:

Valentine’s Day: Βρες με ευκολία το δώρο που θα τον ενθουσιάσει ανάλογα με το ζώδιό του!

Λιώνεις ή σου είναι παγερά αδιάφορη η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου;

Astrovote: Its’s Valentine’s Day bitches! Με ποιο ζώδιο θα περάσεις την γιορτή των ερωτευμένων;


Πηγή