Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Διάσημος ηθοποιός αρνείται να αναγνωρίσει τη νεογέννητη κόρη του

Στους ρυθμούς ενός σκανδάλου κινείται τον τελευταίο καιρό το Χόλιγουντ με πρωταγωνιστή έναν διάσημο ηθοποιό. Αν και ο κωμικός αστέρας είναι ένας αφοσιωμένος πατέρας δύο γιων, αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει την κόρη του, η οποία γεννήθηκε πριν έναν μήνα. Ο λόγος για τον Όουεν Γουίλσον, η στάση του οποίου έχει προκαλέσει τουλάχιστον, αλγεινή εντύπωση.

Ο διάσημος ηθοποιός για περίπου πέντε χρόνια διατηρούσε σχέση (με πολλά on off, η αλήθεια) με την Varunie Vongsvirates, ενώ όταν έδωσαν το οριστικό τέλος, εκείνη διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Ο Γουίλσον, από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να έχει σχέση με το μωρό που θα έρθει στον κόσμο. Η μικρή Λάιλα γεννήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και ο ηθοποιός, όχι μόνο δεν την επισκέφτηκε, αλλά ξεκαθάρισε και μέσω δικαστηρίων ότι δεν πρόκειται να την αναγνωρίσει.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Μάλιστα, το τεστ πατρότητας βγήκε θετικό, αλλά αυτό δεν άλλαξε τη στάση του και την αρχική του θέση ότι δεν θέλει να αναλάβει την επιμέλεια της νεογέννητης κόρης του. Σύμφωνα, με πηγές του US Magazine, η μικρούλα είναι ολόιδια ο μπαμπάς της. Η μητέρα της και πρώην σύντροφος του ηθοποιού δεν έχει μιλήσει δημοσίως για το θέμα αυτό, αν και το περασμένο καλοκαίρι -και πριν τα πράγματα πάρουν αυτή την τροπή – δήλωνε στο περιβάλλον της σίγουρη ότι ο Γουίλσον θα γίνει ένας υπέροχος μπαμπάς.

Άλλωστε, ο σταρ από την προηγούμενη σχέση του με την Τζέιντ Ντούελ έχει αποκτήσει δύο γιους, τον 7χρονο Ρόμπερτ και τον 5χρονο Φιν με τους οποίους είναι αχώριστος. Και ουκ ολίγες φορές, ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε χαλαρές βόλτες.

localStorage.clear();


Πηγή