Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ετοιμάζει Μαουρίσιο, εξετάζει την επιστροφή Ενρίκε ο Λουτσέσκου

Ευκαιρία για δοκιμές, αλλά και για «κλείδωμα» της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η αυριανή αναμέτρηση (15:00) με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές και να επαναφέρει στη δράση του Μαουρίσιο, που έχει ταλαιπωρηθεί εδώ και καιρό από έναν τραυματισμό.

Ο Βραζιλιάνος θα ψάξει να βρει τον ρυθμό του, καθώς έχει μείνει εκτός δράσης για αρκετά μεγάλο διάστημα, χωρίς ο Ρουμάνος να θέλει να ρισκάρει το οτιδήποτε. Εκτός του έμπειρου χαφ, την πρώτη τους φετινή εμφάνιση αναμένεται να πραγματοποιήσουν και οι Σιαμπάνης, Μπαλογιάννης.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Επίσης, σήμερα θα πραγματοποιήσει εξετάσεις και ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος τραυματίστηκε στη γάμπα, στο προχθεσινό ματς με τον Παναιτωλικό.

Τέλος, όσον αφορά έναν άλλο Βραζιλιάνο που ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ, αλλά αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αστάνα, ο Πέδρο Ενρίκε, παραμένει άγνωστο τι θα γίνει με την περίπτωσή του. Ένα θέμα που συζητιέται πλέον στη Θεσσαλονίκη.

O 28χρονος μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Καζακστάν, από το οποίο αποχωρεί με τον τίτλο του πρωταθλήματος, 10 συμμετοχές με 2 γκολ). Αυτό που θέλει να δει, είναι εάν θα επιστρέψει τον Ιανουάριο στον «δικέφαλο», κάτι που θα εξαρτηθεί από τον Λουτσέσκου.

localStorage.clear();


Πηγή