Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Είναι η Λίλι Ρόουζ Ντεπ η νέα Κέιτ Μος; Με το ίδιο θρυλικό διάφανο φόρεμα με 30 χρόνια διαφορά

Φόρο τιμής σε ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα του κόσμου, την Κέιτ Μος (η οποία τυγχάνει να είναι και πρώην του πατέρα της, Τζόνι Ντεπ), κάνει η Λίλι Ρόουζ.

Η 23χρονη κόρη του διάσημου ηθοποιού κοσμεί το ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού i-D, γυμνόστηθη με ένα τζιν ενώ στις φωτογραφίες που πλαισιώνουν την συνέντευξή της, πόζαρε με ένα διάφανο φόρεμα σε στιλ δεκαετίας του ‘90, το οποίο μοιάζει εντυπωσιακά με αυτό που είχε φορέσει η Κέιτ Μος σε ένα πάρτι του Elite Model Agency στο Λονδίνο το 1993.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Λίλι Ρόουζ στο εξώφυλλο του περιοδικού i-D
Η Λίλι Ρόουζ στο εξώφυλλο του περιοδικού i-D

Λίλι Ρόουζ σαν να λέμε Κέιτ Μος

Όπως και η Κέιτ Μος, έτσι και η Λίλι Ρόουζ κάτω από το τολμηρό slip style φορά μόνο ένα μαύρο εσώρουχο χωρίς σουτιέν, κρατώντας μάλιστα ένα τσιγάρο για να το κάνει πιο κατανοητό.

«Υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο ντύθηκε πανομοιότυπα με την πρώην κοπέλα του πατέρα της;» σχολίασε ένα άτομο στην ανάρτηση του i-D στο Instagram, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Τα ρούχα, το styling, οι πόζες, όλα είναι εμπνευσμένα από την Κέιτ. Όχι;».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κέιτ Μος με το διάφανο φόρεμα πίσω στο 1993
Η Κέιτ Μος με το διάφανο φόρεμα πίσω στο 1993

Υπενθυμίζεται πως ο Τζόνι Ντεπ και η Κέιτ Μος ήταν ζευγάρι από το 1994 έως το 1998, με το διάσημο μοντέλο να καταθέτει πέρυσι υπέρ του ηθοποιού στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ. Η Λίλι Ρόουζ κράτησε σιγή ιχθύος καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης, υπερασπιζόμενη αργότερα την απόφασή της, λέγοντας: «Αισθάνομαι πραγματικά ότι δικαιούμαι τον μυστικό κήπο των σκέψεών μου».

Τι λέει για τους γονείς της και τα παιδικά της χρόνια

Ο διάσημος ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Λίλι Ρόουζ και τον 20χρονο Τζακ με την πρώην σύντροφό του Βανέσα Παραντί, με την οποία έβγαινε επί 14 χρόνια, πριν χωρίσουν το 2012.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 23χρονο μοντέλο συζήτησε επίσης την τρέχουσα κατάσταση για το «nepo baby», έχοντας προηγουμένως δεχτεί επικρίσεις επειδή απέρριψε τον αντίκτυπο των διάσημων γονιών της στη δική της καριέρα.

«Είμαι πολύ προσεκτική με αυτές τις συζητήσεις πλέον. Αισθάνομαι ότι οι γονείς μου έκαναν την καλύτερη δουλειά που μπορούσαν για να μου δώσουν την πιο ‘φυσιολογική παιδική ηλικία’ που μπορούσαν. Και προφανώς και πάλι δεν ήταν μια φυσιολογική παιδική ηλικία. Έχω απόλυτη επίγνωση του γεγονότος πως η παιδική μου ηλικία δεν έμοιαζε με των υπολοίπων. Αλλά την ίδια στιγμή, είναι το μόνο που ξέρω, οπότε έπρεπε να βρω με κάποιον τρόπο παρηγοριά σε αυτό. Είμαι πραγματικά τυχερή που περιβάλλομαι από ανθρώπους που εκτιμούν την κανονικότητα και που εκτιμούν την πραγματική ζωή και νομίζω ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να υπάρχεις σε αυτόν τον κόσμο και να μην τρελαίνεσαι».


Πηγή