Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Εγκαίνια της νέας κλινικής του ομίλου CDM Medical Group στην Ρόδο

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες τα εγκαίνια της νέας, υπερσύγχρονης κλινικής του ιατρικού ομίλου CDM Medical Group στη μαγευτική Ρόδο.

Το λαμπερό πάρτι γνωριμίας έλαβε μέρος στους υπερπολυτελείς χώρους της νέας κλινικής στο νησί των Ιπποτών στο Cairo Palace (Εθνάρχου Μακαρίου 28), με την παρουσία των ιατρικών και διοικητικών στελεχών του ομίλου, τους οποίους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι καλεσμένοι και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει ο όμιλος CDM Medical Group στην αισθητική και κλινική δερματολογία, τη δερματοχειρουργική και τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Ο όμιλος CDM Medical Group αποτελείται από την Cosmetic Derma Medicine, μια πρότυπη κλινική που ασχολείται με όλες τις εφαρμογές Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, και την Advanced Hair Clinics, τη βραβευμένη ως η Καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ).

Την έμπνευση για τη δημιουργία ενός τέτοιου ομίλου είχαν, η Δερματολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα και ο Πλαστικός Χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, Δρ. Αναστάσιος Βεκρής.

rmmtrofd3

Η Cosmetic Derma Medicine και η Advanced Hair Clinics φιλοξενούν σε έναν υπερσύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όσους αναζητούν συνέπεια και επαγγελματισμό στις υπηρεσίες. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ιατρικός όμιλος CDM Medical Group λειτουργεί ήδη ένα δίκτυο έξι κλινικών σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ το δυναμικό πλάνο ανάπτυξης προβλέπει τη διεύρυνση  του δικτύου των κλινικών του μέχρι το τέλος τους έτους.

rmmtrofd1

Info:  www.cosmeticdermamedicine.gr / www.advancedhairclinics.gr

Αθήνα: (+30) 210 6980451

Κηφισιά: (+30) 210 6232220

Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240

Πάτρα: (+30) 2610 226562

Ρόδος: (+30) 22410 32700

Λεμεσός: (+357) 25251040

info@cosmeticdermamedicine.gr / info@advancedhairclinics.gr

localStorage.clear();


Πηγή