Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ευριδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Χώρισαν ή όχι τελικά; «Άναψε φωτιές» η Soula Glamorous [εικόνες]

Οι φήμες για κρίση στη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό τελευταίο καιρό, με πολλούς μάλιστα να μιλάνε για χωρισμό.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα, ο οποίος μετά από 1,5 μήνα στην Ασία, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το ριάλιτι του Star, Asia Express. Την ίδια ώρα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφτασε στα Χανιά, όπως αποκάλυψε από τις αναρτήσεις της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκαθάρισε στο Ιnstagram ότι δεν έχουν χωρίσει και ούτε πρόκειται, όμως, η Soula Glamorous, που γνωρίζει όλα τα μυστικά της ελληνικής showbiz, έχει αντίθετη άποψη.

Η Soula Glamorous υποστηρίζει πως Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος χώρισαν

Σε ένα από τα Q&A που έκανε στο Instagram, η Soula Glamorous ρωτήθηκε από τους followers αν το ζευγάρι έχει χωρίσει με την ίδια να απαντά με βεβαιότητα πως δεν είναι πια μαζί.

Μάλιστα, σε επόμενο στόρι που την αμφισβητούσαν, ζήτησε να ανεβάσουν μαζί ένα στόρι η Ευριδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος για να δώσουν ένα τέλος στη φημολογία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται πως η Soula Glamorous,αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς περσόνες του Instagram, αφού καθημερινά σχολιάζει όπως μόνο εκείνη ξέρει, τα πρόσωπα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.


Πηγή