Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Η Έφη Σαρρή «ξεκαθαρίζει» για την ηλικία της: Είμαι 77 χρονών

Η Έφη Σαρρή «ξεκαθαρίζει» για την ηλικία της: Είμαι 77 χρονών

Γενέθλια έχει σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, η Έφη Σαρρή και με αφορμή αυτή την εορταστική ημέρα, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και μαρτύρησε πόσα είναι τα κεράκια της τούρτας της.

Αρχικά, η Έφη Σαρρή αναφέρθηκε στο ρόλο που έχει στο «Just 2Us» ως coach του Τρύφωνα Σαμαρά. «Περνάμε καλά με τον Τρύφωνα. Έχει πλάκα. Μαθαίνει. Δεν είναι και το πιο εύκολο πλάσμα στον κόσμο. Είναι πολύ καλό πλάσμα. Είναι λίγο ατίθασος» σχολίασε η τραγουδίστρια.

Με ποιον ή ποια θα ήθελε η Έφη Σαρρή να είναι ζευγάρι στο σόου του Open και με ποιον ή ποια δεν θα ήθελε με τίποτα να συνεργαστεί; «Θα προτιμούσα τη Ζόζεφιν που είναι μια κοπέλα με τρομερή φωνή και τρομερή ομορφιά. Είναι ένα πλάσμα αχτύπητο» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Τρύφωνα Σαμαρά «Μακάρι να φτάσουμε όλοι στην ηλικία της Έφης Σαρρή και να είμαστε σαν εκείνη», είπε: «Είναι τόσο καλοπροαίρετα όλα αυτά που λέει. Κάνουμε τέτοια πλάκα μεταξύ μας που δεν θα μπορούσα να έχω κάτι εναντίον του. Όσον αφορά στην ηλικία ας την ξεκαθαρίσουμε. Έχω τα γενέθλια μου. Μη μου λέτε να τα εκατοστήσω, αλλά να τα χιλιάσω γιατί είμαι κοντά στα 100 οπότε είναι άκυρη η ευχή. Είμαι 77 ετών. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει οπότε εμείς οι άνθρωποι θα μπορούμε να φτάνουμε στα 1.000» είπε και πρόσθεσε με γέλιο πως έχει τεράστια διαφορά ηλικίας με τον Τρύφωνα Σαμαρά.


Πηγή