Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη επηρεαζόταν μόνο από την άποψή της, αλλά άκουγε και τον Βλάσση Μπονάτσο»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη επηρεαζόταν μόνο από την άποψή της, αλλά άκουγε και τον Βλάσση Μπονάτσο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τον Δημήτρη Παπανώτα παραχώρησε συνέντευξη ο Μίλτος Καρατζάς ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ο «δάσκαλος της μουσικής».

Ο Μίλτος Καρατζάς θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από τον καλλιτεχνικό κόσμο τις οποίες έχει ζήσει στα 46 χρόνια της επαγγελματικής του πορείας.

Γιάννης Πάριος, Άντζελα Δημητρίου, Στέλιος Ρόκκος, Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι μερικά μόνο άτομα με τα οποία έχει συνεργαστεί.

Αναφερόμενος στον Στέλιο Ρόκκο είπε: «Θυμάμαι μια μέρα μου χτύπησε η γραμματέας μου την πόρτα και μου λέει “είναι ένας τύπος απ’ έξω που δεν φεύγει αν δεν τον δεις. Κι έχει και μια κιθάρα μαζί του”. Τον είδα και τον άκουσα. Ήταν ο Στέλιος Ρόκκος και τον “τσίμπησα” αμέσως. Κι επειδή είχε ένα ατύχημα πριν μερικές ημέρες και είχε σπάσει τελείως το δόντι του, του έδωσα και μια προκαταβολή για να φτιάξει το δόντι του» και πρόσθεσε: «Έδιωξα από την εταιρεία μου τον Στέλιο Ρόκκο, δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τα βασικά μου στελέχη»

Μιλώντας για τον Γιάννη Πάριο είπε: «Ο Γιάννης Πάριος ποτέ δεν μου είπε όχι. Στο τέλος όμως έπαιρνε τη δική του απόφαση».

Θυμούμενος την Άντζελα Δημητρίου ανέφερε: «Η Άντζελα Δημητρίου με πήγε σε ένα σκυλάδικο να ακούσω έναν καινούργιο τραγουδιστή, τον Σταμάτη Γονίδη».

Ο Μίλτος Καρατζάς είχε συνεργαστεί και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη για την οποία είπε: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη επηρεαζόταν μόνο από την άποψή της, αλλά άκουγε και τον Βλάσση Μπονάτσο».


Πηγή