Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Αντέλ τελείως άβαφη -Δείχνει βήμα βήμα τη λαμπερή μεταμόρφωσή της [βίντεο] | ΖΩΗ

Τη μαγεία του μακιγιάζ έδειξε στους θαυμαστές της η Αντέλ, που αφέθηκε στα χέρια της γκουρού ομορφιάς Nikkie για να την μεταμορφώσει.

Το βίντεο ξεκινά με μια εντελώς άβαφη Αντέλ να κάθεται δίπλα στην Nikkie, καθώς η σταρ του YouTube εξηγεί πως θα βάψει τη μισή πλευρά του προσώπου της, αφήνοντας την άλλη στο φυσικό της. «Βλέπεις πραγματικά τη δύναμη του μακιγιάζ όταν το κάνεις στο μισό πρόσωπο» είπε αστειευόμενη η διάσημη τραγουδίστρια που μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βάφει μόνη της τα φρύδια της κάθε εβδομάδα

Μόλις η Nikkie έβαλε το πρώτο στρώμα foundation, προχώρησε στα φρύδια της Αντέλ. «Λατρεύω τα φρύδια. Αλλά εάν δεν τα βάψω μοιάζω με τον Βόλντεμορτ» είπε η τραγουδίστρια. «Γίνονται τόσο ξανθά» συνέχισε η Αντέλ. «Στην πραγματικότητα, έμαθα να βάφω τα φρύδια μου στην πανδημία. Παλαιότερα πήγαινα κάθε εβδομάδα στο κομμωτήριο γι’ αυτά. Μια μέρα έκανα αρκετή έρευνα, παρακολούθησα και ένα βίντεο στο YouTube και παρήγγειλα όλα τα προϊόντα στο Amazon, και έτσι το κάνω μία φορά την εβδομάδα μόνη μου πλέον».

Σε ένα άλλο σημείο, οι δύο τους συζήτησαν για τις ατυχίες τους στο μακιγιάζ, με τη Αντέλ να λέει πως κάποτε χρησιμοποίησε λιπγκλός ως σκιά ματιών, με αποτέλεσμα η μάσκαρα να κολλάει συνεχώς επάνω του. Παραδέχτηκε επίσης πως δεν ήταν ποτέ καλή στο μακιγιάζ και πως εμπνεύστηκε από τα «γκοθ κορίτσια» στο σχολείο της με το λουκ της.

Τι λέει για το σήμα κατατεθέν της, το eyeliner

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέφερε επίσης πως, σε αντίθεση με το άλμπουμ ης «25», δεν έπαιξε κιθάρα ή ντραμς στον νέο της δίσκο, καθώς δεν ήθελε να βγάλει τα ψεύτικα νύχια της για να παίξει. Όσο για το eyeliner, η Αντέλ είπε: «Απλά μου αρέσει ένα καλό eyeliner, σαν ένα υγρό μάτι γάτας. Ένα καλό μάτι με περίγραμμα» είπε, ενώ σε ερώτηση της Nikkie εάν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς το eyeliner, η τραγουδίστρια απάντησε: «Απλά νιώθω ότι είναι το σήμα κατατεθέν μου. Επίσης, χωρίς να καυχιέμαι, έχω υπέροχα μάτια για μακιγιάζ. Έχω τα μάτια της γιαγιάς μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αντέλ τελείως άβαφη δίπλα στην Nikkie
Η Αντέλ τελείως άβαφη δίπλα στην Nikkie

Δεδομένου ότι συνήθως δεν κάνει μόνη της το μακιγιάζ της, η Αντέλ όταν δεν εργάζεται, προτιμά να μένει άβαφη. «Αν αφήσω φυσικά τα μαλλιά μου, είναι αρκετά κυματιστά και σγουρά. Μοιάζω σαν να βγήκα μόλις από τη θάλασσα» είπε.

Ωστόσο, το glam λουκ απαιτεί αρκετό χρόνο, είπε η Αντέλ. «Θα έλεγαν πως χρειάζεται τουλάχιστον δύο ώρες. Μερικές φορές ακόμη και τρεις».
Όσο για το τελικό αποτέλεσμα της Nikkie, η διάσημη τραγουδίστρια ενθουσιάστηκε αν και είπε πως μοιάζει με τον Τζόκερ, αλλά με την καλή έννοια.


Πηγή