Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η απάντηση του Ντάνου στη δήλωση της Ειρήνης Κολιδά ότι δεν θα πήγαινε μαζί του

Η απάντηση του Ντάνου στη δήλωση της Ειρήνης Κολιδά ότι δεν θα πήγαινε μαζί του

Πριν λίγες ημέρες, η Ειρήνη Κολιδά είχε μιλήσει στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής και μεταξύ άλλων είχε δηλώσει για τον Γιώργο Αγγελόπουλο πως ίσως «Είμαι η μόνη γυναίκα που δεν θα πήγαινε με τον Ντάνο. Θέλω να μου γεμίζει τον εγκέφαλο ο άντρας για να μπορέσω να ανταποδώσω κι εγώ συναισθηματικά». Η ατάκα της πρώην συμπαίκτρια του στο Survivor «άναψε» φωτιές και οι «Ντανίτσες» δεν άργησαν να της επιτεθούν λεκτικά μέσα από τα social media.

Μάλιστα, η Ειρήνη Κολιδά έσπευσε να εξηγήσει πως δεν ήταν αυτά ακριβώς τα λόγια της και πως έγινε «κόψιμο και ράψιμο» για να βγει η επίμαχη δήλωση της για το Ντάνο. Εννοείται πως τα όσα είπε η πρώην συμπαίκτριά του έπεσαν στα αυτιά του και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μέσα από την κάμερα της νέας εκπομπής του Open, «Καλοκαίρι not» έδωσε στην Κολιδά τη δική του απάντηση.

«Δεν ξέρω τι εννοεί να της γεμίζω τον εγκέφαλο, αλλά δεν της έκανα κάποια πρόταση για να πάει μαζί μου. Δεν της έκανα κάποια πρόταση, οπότε δεν ξέρω γιατί τοποθετείται… Αντικειμενικά είναι μια όμορφη κοπέλα», είπε.

 


Πηγή