Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Η κύρια ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου, πριν μπεις σε σχέση

Υπάρχει μια ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου με βάση το ζώδιό σου. Και αυτή έχει να κάνει με το κατά πόσο είσαι πραγματικά έτοιμος/η να μπεις σε μια σχέση και να δεσμευτείς. Γιατί όταν μιλάμε για δεσμό, μιλάμε για κάτι σοβαρό που θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις με την ανάλογη προσοχή και σημασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα μπορέσεις να ακούς και όχι μόνο να… μιλάς;

Μεγάλο πράγμα η επικοινωνία σε μια σχέση. Είναι αυτή που μπορεί να ενώσει ή να χωρίσει ένα ζευγάρι. Ως γνωστόν, οι Δίδυμοι μιλούν πολύ και για όλα. Μια… ξερολίαση την έχουν και χωρίς να το καταλαβαίνουν, μονοπωλούν την κουβέντα. Εάν κάνεις σχέση, θα ακούς και την άλλη πλευρά; Θα έχεις την υπομονή να μην μιλήσεις, να αφήσεις το ταίρι σου να εκφραστεί και να το βοηθήσεις, αν χρειαστεί; Θα μπορέσεις να δείξεις την προσοχή που απαιτείς να λάβεις;

ΖΥΓΟΣ: Μήπως πρόκειται να αλλάξεις σύντομα γνώμη;

Ζυγός και αποφασιστικότητα δεν πάνε μαζί. Μέχρι να αποφασίσετε, εσείς οι Ζυγοί, έχει ξημερώσει, έχει νυχτώσει και πάλι… στο μήπως θα είστε. Πριν μπείτε λοιπόν σε μια σχέση αναρωτηθείτε πρώτα, εάν είστε σίγουροι για την επιλογή και τα συναισθήματά σας. Το αγαπάτε το άτομο αυτό; Θέλετε να είστε μαζί; Μην αλλάξετε γνώμη, αφότου δεσμευτείτε γιατί μετά θα είναι αργά και θα έχετε πληγώσει και έναν άνθρωπο…  Και επειδή είστε και δίκαιοι εκ φύσεως, δεν το θέλετε κάτι τέτοιο, άρα προσπαθήστε να το αποφύγετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πώς νιώθεις πραγματικά; Όχι… τι πιστεύεις

Δύσκολα δεσμεύεται ένας Υδροχόος, αυτό είναι γνωστό. Το θέμα είναι το γιατί θα επιλέξει κάποια στιγμή να το κάνει. Το κάνει επειδή πραγματικά αγαπά το άλλο άτομο και έχει αληθινά αισθήματα ή επειδή θεωρεί ότι είναι ένα καλό παιδί, ότι αξίζει σαν χαρακτήρας και προσωπικότητα κτλ. Ρώτα την καρδιά σου και άκου το ένστικτό σου. Μην κάνεις μια σχέση, επειδή το μυαλό σου σου λέει να δεσμευτείς. Άκου το μέσα σου. Καλό θα σου κάνει, όχι κακό. Θα σε σώσει από λάθη.

Διάβασε επίσης:

Αυτό το ζώδιο είσαι στο Αφρικανικό ωροσκόπιο, αν γεννήθηκες 05/04 – 04/05

Έτσι θα αντιδράσει το κάθε ζώδιο στην πρώτη σας γνωριμία!

Τα 4 πιο χαλαρά ζώδια, που δε σπαταλούν ενέργεια τσάμπα!

 

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!




Πηγή