Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Η απρόσμενη πρόταση της Φαίης Σκορδά στην Άννα Βερούλη - «Μέσα σε 20 μέρες μπορώ να σας δώσω το αποτέλεσμα που θέλετε»

Η απρόσμενη πρόταση της Φαίης Σκορδά στην Άννα Βερούλη – «Μέσα σε 20 μέρες μπορώ να σας δώσω το αποτέλεσμα που θέλετε»

Η πρώην πρωταθλήτρια του ακοντισμού Άννα Βερούλη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης.

Ωστόσο, μια αναφορά της Άννας Βερούλη στα botox και το φόβο που νιώθει για τις αισθητικές παρεμβάσεις προκάλεσαν μια απρόσμενη πρόταση της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά.

Συγκεκριμένα, η Άννα Βερούλη ανέφερε: «Μου είπε ο άντρας μου άνοιξε λίγο τα μαλλιά σου, αφού δεν κάνεις τίποτα, για να είσαι λίγο πιο φρέσκια. Θα ήθελα εδώ στο μέτωπο να κάνω ένα μποτοξάκι, λίγο τις ρινοπαρειακές ρυτίδες, αλλά επειδή φοβάμαι δεν το κάνω. Αλλά μου αρέσει όταν βλέπω τις γυναίκες που είναι σωστά φτιαγμένες, τόσο όσο».

Στο τέλος της προβολής του βίντεο, η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά αιφνιδίασε λέγοντας: «Θέλω να προτείνω κάτι στην κ. Βερούλη, γιατί βλέπω είναι αυθόρμητη πολύ, θα ήθελα αν θέλει και εκείνη ότι θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να αφεθεί στα δικά μου χέρια, εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη ότι αν θέλει να κάνει κάποια πράγματα μπορεί να τα κάνει χωρίς να αλλοιωθεί το πρόσωπο. Με χαρά, μπορώ μέσα σε 20 μέρες να σας δώσω το αποτέλεσμα που θέλετε».


Πηγή