Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ο Στέλιος Μάϊνας έστειλε μήνυμα στους συνωμοσιολόγους: Ο κορονοϊός δεν είναι πλακίτσα, ούτε καλαμπουράκι

Ο Στέλιος Μάϊνας έστειλε μήνυμα στους συνωμοσιολόγους: Ο κορονοϊός δεν είναι πλακίτσα, ούτε καλαμπουράκι

Ξεκάθαρο μήνυμα στους συνωμοσιολόγους και σε όσους δηλώνουν πως δεν πιστεύουν ότι ο κορονοϊός υπάρχει έστειλε ο Στέλιος Μάϊνας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» το πρωί της Τετάρτης.

«Αυτή η πανδημία έχει φέρει στις ζωές μας τεράστια ανατροπή και θα πρέπει όταν φύγει αυτό να μπορέσουμε να ξανασταθούμε στα πόδια μας. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Ο κορονοϊός δεν είναι πλακίτσα, ούτε καλαμπουράκι, ούτε κοροϊδία, ούτε ψέματα, είναι αλήθεια, είναι εκεί και μας περιμένει» τόνισε ο ηθοποιός.

Σχολιάζοντας όσους συναδέλφους του έχουν επιλέξει την ασφάλεια της τηλεόρασης, ο Στέλιος Μάϊνας είπε: «Καλά κάνουν. Εγώ δεν είχα προτάσεις. Η τηλεόραση και καλά κάνει, κινείται προς νεότερους ανθρώπους και νεότερες γενιές. Εμείς οι μεγαλύτεροι περνάμε σε ένα δεύτερο πλάνο».

Ποια είναι η άποψη του Στέλιου Μάϊνα για τα remake; «Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται με τα remake. Δεν ξέρω τι σημαίνει να ξανά κάνεις. Δεν έχω ξανακάνει ποτέ. Αν τα “Μαύρα Μεσάνυχτα”, που ήταν μέσα στις προδιαγραφές του κόσμου, γίνουν remake θα το έκανα. Οι “Μεν και οι Δεν”, είναι μια σειρά για νέους, δηλαδή αφορά την τρέλα της νεότητας. Τέσσερις άνθρωποι μεσήλικες να κάνουν τρέλες, είναι κοντά στη γελοιότητα. Το τελευταίο που θα ήθελα είναι να γίνω γελοίος» ανέφερε ο ηθοποιός.

Πώς του φαίνονται τα reality τα οποία έχουν κατακλύσει την τηλεόραση; «Τα reality είναι μια παγκόσμια πραγματικότητα, αλλά είναι μια πραγματικότητα που εμένα δεν με ικανοποιεί. Αυτό που βλέπω δεν είναι ποιοτικά υψηλό» είπε.


Πηγή