Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Η Βούλα Πατουλίδου κάνει γυμναστική ενώ βλέπει «Άγριες Μέλισσες»

Η Βούλα Πατουλίδου κάνει γυμναστική ενώ βλέπει «Άγριες Μέλισσες»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη η Βούλα Πατουλίδου. Η πρώην αθλήτρια μίλησε «ανοιχτά» για τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, για το γιο της, τον σύζυγο της αλλά και την σχέση της με τη γυμναστική.

Για τον γιο της που είναι φαντάρος, είπε: «Εκεί που τον είχα εγώ αγκαλιά ξαφνικά με αγκάλιασε αυτός. Έγινε ένας κοτζάμ παλίκαρος μέχρι εκεί πάνω. Και έφυγε και πήγε στον Έβρο.  Μου λέει “θέλω να πολεμήσω” και του απαντάω “προς το παρόν κάνε αυτόν τον πόλεμο που σου λένε. Ξεχώρισε τις πατάτες από τα κρεμμύδια και για τον άλλον πόλεμο βλέπουμε”».

Για τον σύζυγο της, ανέφερε: «Νομίζω πως με αντέχει. Ήμουν 19 χρονών από τότε που ξεκίνησε η κοινή πορεία. Είναι ο άνθρωπος που με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Πέρα από όλα τα μεγαλεία και τις δόξες, με έμαθε να γελάω. Είναι ένας άνθρωπος που έχει χιούμορ, δεν τον προσπερνάς εύκολα».

Για την πάντα προσεγμένη εμφάνιση της, είπε: «Προτιμώ να μη φάω. Προτιμώ να μη ταξιδέψω. Αλλά με αυτά τα καλούδια τρελαίνομαι. Είναι σα να με φωνάζουν».

Για την σχέση της με τη γυμναστική, ανέφερε: «Εκεί που οι άλλοι έχουν κουραστεί και λένε “άντε να πάω να κάτσω στον καναπέ”, εγώ βλέπω τις “Άγριες Μέλισσες” και κάνω τη γυμναστική μου».

Για τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, είπε: «Η μεγαλύτερή μου αγωνία ήταν ένα σεληνιακό μάγουλο. Τόσα σημάδια που τι να κρύψεις; Πόσο να πέσουν τα μαλλιά και να φαίνονται μόνο τα μάτια σου; Από τη στιγμή που υπήρχε η δυνατότητα -και όποιος πει ότι δεν πονάει σε εμένα να έρθει να το πει- γιατί να μην το κάνεις και γιατί το έχεις τόσο κρυφό; Είναι μειωτικό να πεις ότι εγώ έχω γίνει 100 χρονών αλλά δείχνω καλύτερα;»


Πηγή