Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η γυναίκα που παντρεύτηκε τον εαυτό της, τώρα τον χωρίζει γιατί… βρήκε άλλον | ΖΩΗ

Μια γυναίκα, η οποία έγινε πρωτοσέλιδο νωρίτερα φέτος επειδή παντρεύτηκε τον εαυτό της σε έναν ιδιαίτερο γάμο, τώρα οδεύει προς διαζύγιο αφού όπως λέει γνώρισε κάποιον άλλο.

Η Κρις Γκαλέρα βαρέθηκε να βασίζεται στους άντρες, έτσι αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της σε μια επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 33χρονο μοντέλο επέμεινε ότι δεν ήταν «απογοητευμένη» που δεν είχε γαμπρό και ότι της άρεσε που ήταν μόνη της σε αυτόν τον ιδιαίτερο γάμο, αλλά τελικά 90 μέρες αργότερα, αποφάσισε να χωρίσει από τον εαυτό της, όπως αναφέρει η Daily Star.

Ευτυχώς για την Κρις, η οποία κατάγεται από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, έχει γνωρίσει από τότε «κάποιον ξεχωριστό» και έχει αρχίσει να ερωτεύεται, παρά το γεγονός ότι έδωσε όρκους να μείνει μόνη της, αφού παντρεύτηκε τον εαυτό της.

«Ήμουν χαρούμενη όσο κράτησε. Άρχισα να πιστεύω στην αγάπη τη στιγμή που γνώρισα κάποιον άλλο ξεχωριστό», ανάφερε η ίδια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας τον Σεπτέμβριο για τον γάμο της, η Κρις είπε: «Έφτασα σε ένα σημείο που ωρίμασα, συνειδητοποίησα ότι είμαι μια δυνατή και αποφασιστική γυναίκα. Πάντα φοβόμουν να μείνω μόνη, αλλά συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να μάθω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Όταν συνέβη αυτό, αποφάσισα να το γιορτάσω».

Η Κρις ντυμένη νύφη την ημέρα του γάμου της
Η Κρις ντυμένη νύφη την ημέρα του γάμου της / Φωτογραφία: cristianegaleraoficial / Instagram

Την ημέρα του γάμου της, η Κριν πόζαρε έξω από μια καθολική εκκλησία στη γενέτειρά της, τη Βραζιλία, φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα που αναδείκνυε τα τατουάζ και το μπούστο της.

Μιλώντας το εντυπωσιακό ντύσιμό της εκείνη την εποχή, η Κρις είπε: «Ήθελα να αναδείξω τα καλύτερα χαρακτηριστικά μου, το στήθος μου. Φόρεσα μια λαιμόκοψη που κόβει την ανάσα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, ενώ η Κρις ένιωθε φανταστικά τη μεγάλη της μέρα, λυπήθηκε όταν έλαβε σχόλια μίσους από τρολ. «Αποφάσισα ότι δεν θα διαβάζω πλέον τα σχόλια μίσους», σχολίασε. «Η γνώμη του κόσμου δεν θα αλλάξει αυτό που σκέφτομαι ούτε θα προσθέσει τίποτα σε αυτό».


Πηγή