Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Η Ειρήνη Στεριανού του Greece’s Next Top Model μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Ειρήνη Στεριανού. Και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό με τον επί 4,5 χρόνια σύντροφό της. Το μοντέλο που το γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Greece’s Next Top Model αναφέρθηκε και στο βίντεο που είχε κυκλοφορήσει από τη Μύκονο και την έδειχνε να χορεύει ξέφρενα με νεαρό άνδρα πάνω σε μπαρ.

«Είχαμε 4,5 χρόνια σχέση και αυτό το βίντεο στη Μύκονο ήταν στις αρχές που ήμασταν μαζί. Πήγαμε Μύκονο, διασκεδάσαμε και μας έπιασε ο φακός. Έχουμε τελειώσει τη σχέση μας από τον Νοέμβριο, απλά δεν το είχαμε βγάλει προς τα έξω γιατί δεν θέλαμε να πάρει τέτοια δημοσιότητα. Είχαμε προβλήματα και πριν μπω στο παιχνίδι, είχαμε χωρίσει και για δύο μήνες το καλοκαίρι, αλλά είπαμε να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία. Το παιχνίδι μπορώ να πω ότι μας ένωσε λίγο γιατί είχα την ανάγκη να έχω κάποιον άνθρωπο δικό μου να επικοινωνώ, έστω αυτά τα πέντε λεπτά που είχαμε να μιλήσουμε» δήλωσε αρχικά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Και πρόσθεσε: «Αλλά εν τέλει είδαμε ότι δεν έχω ούτε εγώ να δώσω περισσότερα σε αυτή τη σχέση, ούτε να πάρω. Και θεωρώ ότι έγινε την κατάλληλη περίοδο γιατί κι εγώ τώρα έχω να ασχοληθώ με την καριέρα μου, με αυτά που τώρα μπορώ να πάρω από το παιχνίδι. Είμαι πολύ καλά τώρα, έγιναν όλα την κατάλληλη στιγμή. Χωρίσαμε γιατί δεν είχαμε να προσφέρουμε κάτι άλλο σε αυτή τη σχέση ούτε εγώ, ούτε αυτός».

localStorage.clear();


Πηγή