Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έτσι χάλασε για τον Ολυμπιακό η μεταγραφή παίκτη που αμείβεται με 23 εκατ. ευρώ τον χρόνο

Το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου συνεχίζει να ψάχνει ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, φαίνεται ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο να τα καταφέρει και μάλιστα με μια κίνηση που θα έκανε τεράστιο ντόρο, αλλά ένας τραυματισμός τα ανέτρεψε όλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» κοίταξαν για ακόμη μια φορά το ενδεχόμενο απόκτησης του Εζεκιέλ Λαβέτσι, με τον οποίο ήρθαν σε επαφή για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια, έπειτα από την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» και το ρεπορτάζ του έμπειρου δημοσιογράφου, Κώστα Νικολακόπουλου, οι Πειραιώτες προχώρησαν σημαντικά την υπόθεση του 34χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έδειχνε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, θετική ήταν και η ομάδα του, η Χεμπέι, αλλά το διαφαινόμενο deal «χτυπήθηκε» από ένα ατυχές γεγονός. Ο Αργεντινός τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, υπέστη ρήξη μηνίσκου και χόνδρου στο δεξί πόδι, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Πορτογαλία και χρειάστηκε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Έτσι, η επιστροφή του υπολογίζεται σε περίπου τρεις μήνες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Ενδεικτικό της δυσκολίας να πειστεί ένας παίκτης όπως ο Λαβέτσι να έρθει στην Ελλάδα, είναι το γεγονός ότι οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται περίπου στα 23 εκατομμύρια ευρώ! Ένα ολόκληρο μπάτζετ για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό στη χώρα, δηλαδή…

localStorage.clear();


Πηγή