Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτισε συγκινημένη την Έρρικα Μπρόγιερ

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτισε συγκινημένη την Έρρικα Μπρόγιερ

Ήταν πριν λίγες ημέρες, μέσα στον Δεκέμβριο όταν η Έρρικα Μπρόγιερ, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο ξαφνικός χαμός της ηθοποιού, μετά από μία σύντομη μάχη με τον καρκίνο ξάφνιασε τους πάντες, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο, κόσμο.

Η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης, θέλησε να πει το δικό της «αντίο» στην ηθοποιό, που έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή. Μάλιστα, η παρουσιάστρια συγκινημένη μίλησε για την πρόσφατη τηλεοπτική τους συνάντηση.

«Η Έρρικα Μπρόγιερ ήταν κοντά μας, καλεσμένη μας, μέσα σε αυτόν τον υπέροχο μήνα, τον Δεκέμβριο. Και θυμάμαι ότι της έλεγα συνεχώς και πράγματι το εννοούσα γιατί αυτό έβλεπα απέναντί μου, έναν άνθρωπο με μια πολύ γλυκιά, όμορφη, ελαφριά, λαμπερή αύρα και πολύ όμορφη. Πρέπει να της είπα ίσα με 20 φορές και την ώρα που έφευγε “μα τι όμορφη που είσαι, πώς λάμπεις, τι γλυκός άνθρωπος, τι κρίμα να μην έχουμε γνωριστεί καλύτερα”», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Για να προσθέσει: «Και ομολογώ ότι δεν κατάλαβα ότι ήταν άρρωστη, ούτε η ίδια μπορεί να μην το ήξερε».


Πηγή